Liviu Dragnea: PSD va organiza o campanie de informare privind referendumul

227
Liviu Dragnea: PSD va organiza o campanie de informare privind referendumul - liviudragneapsdvadepune-1537891125.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că în ședința Biroului Permanent Național s-a decis organizarea unei campanii de informare a populației cu privire la tema referendumului din 6-7 octombrie.

"Astăzi, în Biroul Permanent Național, am adoptat mai multe hotărâri. Prima dintre ele se referă la decizia noastră de a organiza o campanie, activități de informare a populației cu privire la tema referendumului din 6-7 octombrie", a precizat Dragnea, citat de Agerpres, într-o declarație de presă susținută la Palatul Parlamentului.

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 și 7 octombrie, între orele 7.00 și 21.00. Întrebarea care le va fi adresată cetățenilor și la care aceștia trebuie să răspundă cu "da" sau "nu" va fi: "Sunteți de acord cu Legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament?".

Propunerea legislativă de revizuire a Constituției care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie a fost adoptată pe 11 septembrie în plenul Senatului.

Potrivit modificării propuse pentru articolul 48 din Constituție, "Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.066 secunde