€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Liviu Dragnea: „Programul Prima casă se va extinde și se va numi O familie - o casă“

Ştire online publicată Vineri, 24 Mai 2019. Autor: Carmen MOCANU
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că programul „Prima casă“ se va extinde și se va numi „O familie - o casă“ și a anunțat că programul „în fiecare comună o ambulanță“ e gata și va intra în vigoare.
„Extindem Prima casă și numim programul O familie - o casă. Condițiile la Prima casă au fost bune inițial, dar au devenit mult prea restrictive și toți sunt nemulțumiți. În primul rând dăm o valoare mai mare, 570.000 de lei, adică să poată să își cumpere o casă, nu o bojdeucă, mărim plafoanele, pentru că dacă aveai peste 3.000 de lei venituri nu te mai calificai, intrai într-un cerc vicios, adică foarte puțini mai aveau acces și la case foarte mici. Dobânda este fixă, în lei. Eu sunt sigur că se vor găsi bănci care vor susține asta“, a spus Dragnea la România Tv.


El a adăugat că al doilea program despre care a vorbit în campanie și care a fost criticat de mulți este acum gata și intră în vigoare.


„Este vorba despre programul În fiecare comună câte o ambulanță. 200.000 de euro grant, bani nerambursabili, dați la medicii de familie, cu ăștia își cumpără ambulanța, cu ăștia plătesc pentru patru ani carburantul, salariul. Vorbim de 2.700 și ceva de comune, dacă nu greșesc. Vor intra pe plăți la Casa de Sănătate. Eu sunt născut la țară, crescut la țară. O ambulanță în fiecare comună din România este minune. Ei vor avea contract cu Casa, care medici de familie vor dori, dar în fiecare comună va fi câte o ambulanță cu doi angajați, cu bani pentru carburanți“, a susținut  Liviu Dragnea.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.77 secunde