Liviu Dragnea: "Primarii pot folosi Fondul de Dezvoltare și Investiții"

366
Liviu Dragnea:

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a scris, ieri, pe Facebook, că primarii pot folosi Fondul de Dezvoltare și Investiții pentru proiecte destinate comunităților și a menționat că pentru accesarea banilor trebuie depuse doar două documente.


"Când eram ministrul Dezvoltării am imaginat PNDL pentru că experiența de președinte al Consiliului județean mi-a dat posibilitatea să cunosc problemele cu care se confruntă fiecare comunitate, indiferent de dimensiune. Mulți mi-au spus atunci că e o nebunie și că nu voi reuși. Azi, rezultatele vorbesc de la sine. Începând de astăzi primarii au însă un nou instrument - Fondul de Dezvoltare și Investiții. Românii merită să aibă aproape de casă școli, grădinițe, creșe, spitale, dispensare, clinici medicale. Fiecare localitate poate avea drumuri asfaltate, apă curentă și canalizare, rețea de electricitate și gaze naturale. Sunt bani și pentru locuințe sociale pentru tineri sau pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale și lăcașuri de cult", a menționat Dragnea.


El a adăugat accesarea fondurilor depinde numai de primar. 
"Punem la dispoziția primăriilor, asociațiilor de dezvoltare intercomunitară, universităților, 10 miliarde de euro pentru a oferi cetățenilor o viață mai bună", a mai scris Liviu Dragnea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5307 secunde