€ 4.7538
£ 5.5344
$ 4.2013

Mai multe ştiri online:

Liviu Dragnea: "Ponta va fi pe listele PSD la parlamentare"

Ştire online publicată Miercuri, 14 Septembrie 2016. Autor: Carmen MOCANU
Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că fostul premier Victor Ponta rămâne pe listele partidului la alegerile parlamentare, iar acesta este un subiect închis.

„Am vorbit cu Victor Ponta și i-am cerut exact ce-mi cer și mie, să muncim împreună și cu ceilalți colegi pentru România, așa cum a făcut mereu. Și muncește în PSD, este membru în PSD, va fi pe listele noastre. Am spus-o și luni, nu știu cât mai românește să spun, azi și mai apăsat. Este un subiect închis din punctul meu de vedere și al lui. Nu cerem ceva în mod special cuiva, dar fiecare ne-am împărțit sarcinile în partidul ăsta, așa cum am făcut în permanență. Și faptul că va coordona partea de bani pentru români mie îmi dă foarte multă liniște și multă încredere, atât pentru conținutul programului de guvernare în partea asta, cât și pentru șansa ca românii să înțeleagă mult mai bine ce vrem noi să facem”, a precizat Liviu Dragnea.

El a reafirmat că nu se discută, în aceste trei luni care au rămas până la alegerile parlamentare, despre funcții.

„Cred că oamenii sunt mai interesați de ceea ce facem pentru ei. Le dăm o șansă adversarilor noștri care nu au program de guvernare să înceapă discuții despre persoane”, a motivat Dragnea. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8198 secunde