Liviu Dragnea: Ponta nu trebuia să plece!

174
Liviu Dragnea: Ponta nu trebuia să plece! - pontanutrebuialiviudragnea-1447674007.jpg

Articole de la același autor

Victor Ponta a fost cel mai bun premier pe care l-a avut România și nu trebuia să plece din fruntea Guvernului, a declarat luni președintele PSD, Liviu Dragnea.

"Din punctul meu de vedere, Victor Ponta este cel mai bun premier pe care l-a avut România. Îi mulțumesc pentru ce a făcut pentru această țară. Cred că ar fi fost, în continuare, un premier foarte bun și în continuare cred că nu trebuia să plece", a afirmat președintele PSD, într-o conferință de presă în care a prezentat un bilanț al guvernărilor Ponta.

Despre lipsa lui Ponta de la prezentarea făcută de PSD, Dragnea a spus: "Noi am făcut această conferință de presă pentru că, nerealizându-se un bilanț la Guvern, am decis că este nevoie de a face acest bilanț politic al guvernelor care au fost susținute de coaliția majoritară".

"Plecarea lui Victor Ponta din fruntea Guvernului nu a afectat imaginea PSD-ului, a tulburat PSD. Sigur că PSD-ul dorea să rămână la guvernare împreună cu partenerii săi, dar motivele care l-au determinat pe Victor Ponta au fost expuse de el în acea conferință de presă. Și, până la urmă, noi a trebuit să acționăm politic în felul în care l-am și prezentat ieri", a explicat Dragnea.

Întrebat de ce s-a cerut demisia lui Ponta în condițiile unei bune guvernări, liderul PSD a afirmat că nu este un analist al străzii și că lucrurile la momentul protestelor au luat o turnură care punea în pericol instituții democratice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4311 secunde