Liviu Dragnea: O moțiune de cenzură implică sigur alegeri anticipate

96
Liviu Dragnea: O moțiune de cenzură implică sigur alegeri anticipate - liviudragnea-1465823021.jpg
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că o moțiune de cenzură implică sigur alegeri anticipate, iar social-democrații evaluează acest lucru.

"O moțiune de cenzură implică sigur alegeri anticipate și noi acum evaluăm să vedem dacă ajungerea sau declanșarea alegerilor anticipate, care se poate întâmpla probabil în octombrie, ne mai poate ajuta cu ceva. Adică să scurtezi mandatul guvernului cu o lună, având un guvern cu puteri limitate, nu știu dacă este foarte bine. Discutăm realist. Avem noi siguranța că dacă îi dăm jos pe tehnocrații ăștia nu vine o variantă mai rea? Pentru că nu desemnăm noi prim-ministrul și nu avem în spate niște alegeri, ca să poți spune la Cotroceni, asta e majoritatea, ăsta e omul pe care îl propunem noi și îl susținem", a declarat Liviu Dragnea, la un post de televiziune.

El a argumentat că nu are niciun fel de garanție că, dacă PSD va da guvernul jos, președintele Klaus Iohannis pune prim-ministru pe cel propus de social-democrați, ca să-și asume un guvern politic cu responsabilitate și să stopeze ce e rău și să urnească lucrurile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4682 secunde