Liviu Dragnea, ieșire nervoasă la Parlament: Mi-a ajuns! Sunt și eu om. Vorbiți cu #rezist și Iohannis să dea decret să mă împuște

210
Liviu Dragnea, ieșire nervoasă la Parlament: Mi-a ajuns! Sunt și eu om. Vorbiți cu #rezist și Iohannis să dea decret să mă împuște - liviudragnea2465x390-1540987213.jpg

Articole recomandate

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o ieșire nervoasă, miercuri, în momentul în care a fost întrebat dacă o lege adoptată recent, privind executarea pedepsei la domiciliu, îl ajută. "Cu ce dracu mă ajută pe mine? M-am săturat de toate aceste minciuni. (...) Mi-a ajuns. Sunt și eu om. Vorbiți cu #rezist și cu Iohannis să dea un decret să mă împuște!".

Liviu Dragnea a fost întrebat, miercuri, în Parlament, de un jurnalist cum le răspunde celor care afirmă că legea conform căreia cei care au pedepse de închisoare de maximum cinci ani pot executa aceste pedepse la domiciliu, a fost dată în favoarea sa. Dragnea a avut o reacție nervoasă și a spus că nu are niciun avantaj prin astfel de legi, că s-a săturat să audă asta și că doar el este acuzat că ar avea anumite avantaje, deși nu este singurul om din țară.

"Despre ce lege e vorba? (Despre cea prin care cei cu 5 ani cu executare să stea la domciliu? ) Și cu ce dracu mă ajută pe mine? M-am săturat de toate aceste minciuni. Am înțeles că mă acuză. În afară de mine mai sunt oameni în țara asta? Și pe ei îi întrebați. Cei care sunt în funcții publice pot fi distruși? Totuși sunt om și îmi ajunge să răspund la aceste prostii. Vorbiți cu #Rezist și cu Iohannis să dea un decret să mă împuște mâine, și de mâine să vorbiți despre ce se poate întâmpla în țara asta. Ați ajuns oameni tineri să susțineți securiștii, abuzurile. Cu ce dracu să mă avantajeze, că mi-au distrus viața ani de zile, că am fost fără probă la referendum acuzat și în al doilea dosar", a spus Liviu Dragnea, iritat.

sursa: romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5621 secunde