Liviu Dragnea: funcția de premier este grea pentru Cioloș

149
1
Liviu Dragnea: funcția de premier este grea pentru Cioloș - ciolos-1468051601.jpg
Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a criticat vineri seara Cabinetul Cioloș, apreciind că actul de guvernare este unul 'foarte slab' și afirmând că vinovat de acest lucru este premierul, deoarece el și-a ales echipa de miniștri cu care lucrează.

"Este o neperformanță serioasă. Vorbim, practic, de un act de guvernare foarte slab, o guvernare foarte proastă. Vorbim de o perioadă în care acest guvern s-a remarcat prin niște expresii, prin niște afirmații ale unor miniștri, cum n-a mai îndrăznit niciun ministru din România să le facă", a declarat liderul PSD la Antena 3.

Liviu Dragnea a apreciat că premierul este cel responsabil de modul în care se desfășoară activitatea Guvernului, pentru că acesta este cel care își alege echipa de miniștri cu care lucrează.

"Noi putem spune că domnul Dacian Cioloș a fost un ministru bun, a fost un comisar european bun, dar, după părerea mea, pentru faptul că Guvernul are o prestație așa proastă înseamnă că de vină este prim-ministrul pentru că singur și-a ales miniștrii, el este cel care conduce echipa, cel puțin la vedere, și asta înseamnă că funcția de prim-ministru este grea pentru dumnealui", a arătat Liviu Dragnea.

Comentează știrea

x
9 iulie 2016
Mare porc

Șmecherul asta. După ce că nu îndeplinește corect funcția de om își dă cu parerea despre alții. Marș la bombonici...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7304 secunde