Secretarul general al PSD, Marian Neacșu:

"Liviu Dragnea este în continuare locomotiva partidului"

211
1

Articole de la același autor

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, i-a contrazis, ieri, pe cei care susțin că formațiunea are nevoie de o reformă, arătând că partidul a depășit "epoca Grindeanu" și funcționează din nou în parametrii corespunzători.

"Nu cred că este nevoie de o reformă în partid. PSD, care a câștigat în mod covârșitor alegerile trecute, așa cum nu a mai făcut-o niciun partid din țară, este, în epoca post-Grindeanu, reintrat în parametrii funcționali corespunzători, atât în ceea ce privește activitatea politică, cât și activitatea guvernamentală. Acum, când dintr-o comunitate, niște oameni sunt trecuți dincolo de gard, bineînțeles că viața de dincolo de gard pare altfel decât viața de aici. Și așa reforma o facem din afară spre interior. Cred totuși că este creat cadrul ca oamenii să se exprime în interiorul partidului, nu în afara lui", a afirmat Marian Neacșu, secretarul general al PSD.

Întrebat despre diferența de procente care se înregistrează între PSD și liderul partidului, Marian Neacșu și-a exprimat convingerea că Liviu Dragnea va reuși să-și îmbunătățească scorul în sondaje.

"În perioada de final a campaniei electorale, domnul Dragnea era foarte aproape de scorul partidului. Partidul pierde mult mai greu din avânt decât o persoană. Sunt convins că domnia sa va reuși să revină. Cel puțin eu simt lucrul acesta că Liviu Dragnea este în continuare locomotiva partidului. Mai are încă foarte multe lucruri de demonstrat, sunt sigur de asta și eu cred că acolo unde a reușit Liviu Dragnea să aducă partidul nu a mai reușit să o facă nimeni până în momentul acesta", a mai spus secretarul general al PSD.

Comentează știrea

Gigi
26 iulie 2017
Ihi , Ihi ...

...da gafaie bre din toti rarunchii si scoate fum pe cur ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5082 secunde