Liviu Dragnea: Ce am organizat sâmbătă în Piața Victoriei a fost mitingul mic

240
Liviu Dragnea: Ce am organizat sâmbătă în Piața Victoriei a fost mitingul mic - mitingpsdpoze222355800-1528693416.jpg

Articole recomandate

Mitingul PSD de sâmbătă a fost doar începutul, a declarat duminică seară Liviu Dragnea. Liderul social-democrat spune că următoarea manifestație va fi "uriașă", pentru că susținătorii partidului au prins gustul.


Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că manifestația organizată sâmbătă de social-democrați în Piața Victoriei a fost "mitingul mic", iar următorul va fi "uriaș" și va fi organizat în altă parte, pentru că în Piața Victoriei nu va fi loc suficient. El a spus că prin acest miting PSD a vrut să protesteze puternic față de "acest sistem odios pe care îl gestionează o mână mai mare de securiști, patronați de președintele Klaus Iohannis", relatează Digi24.ro.

"A fost o emoție puternică în Piață, nu pot spune că a fost o emoție pozitivă, a fost o descărcare a celor din Piață. Noi am făcut mitingul ăsta din mai multe motive: de a protesta puternic împotriva acestui sistem odios pe care îl gestionează o mână mai mare de securiști, patronați de Iohannis prin uneltele pe care le au, șefii parchetelor, ofițeri din servicii și toate portocalele care încep să iasă la iveală. Un alt motiv a fost faptul că am fost provocați. Nu te poți aștepta că PSD, cel mai mare partid din Europa, să-l ameninți de o lună și jumătate, să-l jignești, să-l insulți și să nu reacționeze", a declarat liderul PSD.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8625 secunde