Liviu Dragnea, așteptat la Neptun. Mai are timp liderul PSD de tinerii din partid?

238
1
Liviu Dragnea, așteptat la Neptun. Mai are timp liderul PSD de tinerii din partid? - dragnealiviu-1497628674.jpg
În plină criză politică, social-de-mocrații pun țara la cale pe litoral, în stațiunea Neptun, unde are loc școala de pregătire politică pentru tineretul social-democrat. Un prilej tocmai bun ca PSD să-și facă planul de atac pentru moțiunea de săptămâna viitoare și pentru un nou guvern.


Tineretul Social Democrat Constanța organizează, în perioada 15-18 iunie 2017, în stațiunea Neptun, Școala de pregătire politică a Tineretului Social Democrat.


Peste 800 de tineri din toată țara sunt prezenți la seminariile și conferințele din cadrul școlii politice. În prezența liderilor PSD, miniștrilor, parlamentarilor tineri și deputaților europeni se desfășoară diverse seminarii.


În altă ordine de idei, liderul PSD, Liviu Dragnea, trebuia să participe și el, sâmbătă, la întâlnirile de la malul marii, însă, în cele din urmă au apărut informații că nu va mai fi prezent.


În culise, se lucrează la textul moțiunii de cenzură, care urmează să fie depus luni la Parlament. Se poartă negocieri și la Neptun și în Capitală și în teritoriu pentru ca PSD să își asigure susținerea pentru această moțiune de cenzură. PSD și ALDE au o majoritate fragilă în Parlament. Au doar 14 voturi peste cele necesare și trebuie să se asigure că se pot baza pe toate voturile din PSD și ALDE. În plus, se poartă discuții și cu UDMR care ar înclina balanța spre susținerea lui Sorin Grindeanu. 


Comentează știrea

MIHAI
17 iunie 2017
ASTEPTANDU-L PE GODOI

Vine , nu vine , asta-i intrebarea . Tinerii insetati de noi cunostinte despre pesedism isi asteapta mentorul , tatucul care le va da sfaturi despre cinste , corectitudine , compromis si chiar despre democratie daca va avea timp suficient . Presupunem ca Liderul Dragnea , le va vorbi in primul rand despre metodele moderne de castigarea alegerilor , el fiind cel mai expert ( adica are expertiza in limbajul politicianist ) in a combate toate categoriile de posibile fraude electorale . Viitorii politruci , demni urmasi ai lui Iliescu si Nastase au sansa sa afle ce trebuie sa faca un tanar pentru a ajunge ministru sau chiar premier pentru a putea ramane in functie cel putin sase luni . Dragnea le va da si exemple de eroism si capacitate politica si intelectuala citandu-i pe Vasile Roaita si pe Victor Ponta . Mai sunt si alti eroi in PSD dar nu pot fi citati fara avizul lui Dragnea . Plimbandu-se in costume de baie si desculti pe plaja , Socrate Dragnea le va vorbi invataceilor si despre cum trebuie procedat ca sa-i selectezi pe cei mai incapabili si obedienti pentru functiile cele mai inalte in stat si partid . Este insa posibil ca in piesa " Asteptandu-l pe Godo " Dragnea Balaurul sa nu vina fiind in lupte aprige cu Grindeanu cel Frumos , nerecunoscator si tradator . Tinerii participant vor avera drept consolare faptul ca vor auzi de la liota de fruntasi pesedisti prezenti la festin , tot felul de tehnici si metode de-a face bani si cariera fara teama de Justitie si de opinia publica . Noi ce sa mai zicem . Noroc ca in compensatie rxista cursuri asemanatoare si la liberali . Viitor de aur tara noastra are .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4668 secunde