Liviu Dragnea: "Am rupt demisia lui Victor Ponta"

177
1
Liviu Dragnea:

Articole de la același autor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că a rupt demisia pe care i-a trimis-o Victor Ponta, adăugând că nimeni nu îl dă pe acesta afară din partid.


"În ceea ce privește demisia lui Victor Ponta, demisia în alb, așa cum am spus, am rupt-o. Pentru că nu mi se pare ceva serios și chiar nu mai vreau să stau, să rămân în aceste jocuri. Victor Ponta e un om de care e nevoie în partid. Nimeni nu-l dă afară din partid. Dacă vrea să rămână și să activeze în partid este foarte bine, dacă nu, e decizia dumnealui și nu mai vreau să particip la aceste jocuri", a afirmat Dragnea.


Comentează știrea

MIHAI
14 martie 2017
FARA SUBIECT SI PREDICAT

Dragnea este un titan al gandirii politicii si un mare maestru al combinatiilor . Cu abilitatea care-l caracterizeaza si tactul specific pesedist a facut ( probabil ) uiltimul gest de a nu-l lasa pe Ponta sa plece din PSD . Este mai bine sa-ti tii dusmanul langa tine decat sa-l lasi sa actioneze fara sa-l poti supraveghea . E bine sa lamurim ce insemneaza o demisie in alb . Inseamna o demisie pe care nu scrie nimic , adica o simpla foaie alba . De ce a rupt-o ? Daca hartia era mai subtire , Dragnea o putea folosi la toaleta , nefiind , a rupt-o . Dragnea are planuri mari . Daca I se anuleraza pedeapsa pe care o are si scapa de cea viitoare , poate candida la presedintie alaturi de Firea si va avea nevoie , in caz de reusita sa-l numeasca pe Ponta ca premier , avand in vedere experienta acestuia si inaltele sale calitati morale si intelectuale , calitati care caracterizeaza in general intreaga noastra clasa politica . Drept urmare . sa ne alaturam dorintei lui Dragnea si sa strigam la unison : Nu pleca Ponta !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6278 secunde