Liderul UDTR, Osman Fedbi, vizitat de coordonatorul biroului TIKA

367
1
Liderul UDTR, Osman Fedbi, vizitat de coordonatorul biroului TIKA - lideruludtr-1428580073.jpg

Articole de la același autor

Președintele UDTR, Osman Fedbi a avut, recent, o întrevedere cu coordonatorul biroului TIKA (Agenția Turcă pentru Colaborare și Coordonare ) în România, Haci Ahmet Daștan. Acesta s-a aflat pentru prima dată la Constanța, de la deschiderea la începutul lunii aprilie, la București, a biroului Agenției Turce pentru Colaborare și Coordonare.

În cadrul întrevederii, oaspetele a afirmat că primele investiții TIKA în România vizează Colegiul Național "Kemal Ataturk" din Medgidia și cimitirul musulman din București unde vor fi efectuate lucrări de reabilitare și renovare.

"Vizita reprezentantului TIKA la Constanța ne onorează și pune bazele unei cooperări pe termen lung. Deschiderea unui birou al Agenției Turce pentru Colaborare și Coordonare la București, creează noi oportunități de locuri de muncă pentru etnicii turci din România. Ne vom consulta cu etnicii noștri și vom veni cu propuneri concrete de proiecte care să vină în sprijinul comunității turce din Dobrogea", a declarat președintele Osman Fedbi.

La întrevederea cu coordonatorul biroului TIKA în România, Haci Ahmet Daștan a participat și secretarul general al UDTR, Ervin Ibraim. În calitate de director al Radio T, Ervin Ibraim a solicitat sprijin din partea TIKA pentru echipamente radio.

Potrivit purtătorului de cuvânt al UDTR, Sorina Asan, Agenția Turcă pentru Colaborare și Coordonare este subordonată direct premierului Turciei și are birouri deschise în peste 40 de țări din Europa, Asia și Africa. Haci Ahmet Daștan lucrează pentru TIKA de șase ani de zile și a fost numit pentru prima dată coordonator al unui birou din străinătate. 

Comentează știrea

Nicolescu Aurica
12 aprilie 2015
oferta munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi Cerinte: - cunostinte minime PC ; - necesar calculator; - conexiune internet; - rabdare; - seriozitate. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Cereti detalii la adresa : [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 10 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Elena Udrea rămâne în arest
Joi, 09 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Proiect umanitar la Techirghiol
Pagina a fost generata in 1.1749 secunde