Liderul PRU, Bogdan Diaconu, demis din funcție

252
Liderul PRU,  Bogdan Diaconu,  demis din funcție - prubogdandiaconu-1486302725.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, a fost demis din cauza unor nereguli financiare grave, dar și pentru sprijinul acordat de președintele partidului controversatei OUG 13 a Guvernului Grindeanu.

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții PRU anunță că Biroul Permanent Național al formațiunii politice, întrunit statutar în ședința convocată în data de 4 februarie, a decis demiterea din funcția de președinte al PRU a lui Bogdan Diaconu, conform prevederilor art. 30 din Statutul PRU, în principal pentru motivele explicate în moțiunea "PRU încotro?" și pentru poziția de sprijin a OUG 13/2017 promovate de PSD, dar și pentru nereguli financiare grave, descoperite în ultima săptămână.

Totodată, sursa citată mai menționează că Robert Bugă, candidatul care a obținut cel mai mare scor electoral, atât la alegerile locale cât și la cele pentru Camera Deputaților, va îndeplini atribuțiile de președinte până la organizarea Congresului PRU, iar vicepreședintele Dumitru Bădrăgan va ocupa funcția de purtător de cuvânt.

Pe de altă parte, există informații că, pe 25 martie, va fi convocat Congresul Extraordinar al partidului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Noiembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Pe cine vrea PRU premier
Marţi, 30 August 2016
Stire din Politică-Administrație : Mihai Sturzu s-a înscris în PRU
Pagina a fost generata in 0.3606 secunde