Mai multe ştiri online:

Liderul PNL Năvodari, George Niculescu, gazdă pentru Siegfried Mureșan

Ştire online publicată Marţi, 21 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Siegfried Mureșan, candidatul PNL pentru Parlamentul European  a ales să revină în județul Constanța, de data aceasta chiar în orașul Năvodari.


„Într-o zi de duminică am ales să mergem printre cetățenii orașului Năvodari împreună cu președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă și numeroși colegi liberali. A fost o plăcere să ne aflăm printre năvodăreni și să discutăm deschis despre problemele cu care se confruntă cetățenii orașului. Sunt din ce în ce mai mulți oameni care au înțeles că alegerile pentru Parlamentul European sunt fundamentale pentru evoluția României, iar cei care ne reprezintă țara trebuie să fie adevărați profesioniști“, a spus Siegfried Mureșan.


La rândul lui, președintele PNL Năvodari, George Niculescu, a spus că Partidul Național Liberal este singurul partid din România care se bucură de respect și deschidere la nivelul Uniunii Europene și are capacitatea de a influența decizii în favoarea României.


„Românii vor să militeze pentru democrație, pentru respectarea drepturilor și libertăților fundamentale și pentru o Europă unită.
Guvernarea PSD-ALDE este nocivă pentru viitorul țării noastre, de aceea la referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis este important să răspundem cu DA pentru a opri corupția și infractorii.


Partidul Național Liberal este singurul partid care a stat de vorbă cu oamenii, a fost prezent în toată țara, în timp ce PSD-iștii se ascund de români și le este teamă să nu fie trași la răspundere pentru promisiuni neonorate“, a spus George Niculescu.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.829 secunde