€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Liderul PNL, Ludovic Orban, îl face praf pe Vergil Chițac. Ce spune despre demisia senatorului

Ştire online publicată Joi, 14 Septembrie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a arătat extrem de dezamăgit de decizia senatorului Vergil Chițac care, astăzi, a luat decizia de a demisiona din formațiunea politică care l-a propulsat în Parlament. 


Citește și Senatorul Vergil Chițac a demisionat din PNL. Care sunt motivele


Contactat de „Cuget Liber”, liderul PNL, Ludovic Orban, a spus că declarația senatorului Chițac precum că a demisionat din PNL nemulțumit că încă nu i s-a soluționat contestația la Curtea de Arbitraj ce viza alegerile la Organizația Municipală a PNL Constanța este doar un pretext de a pleca din partid.


„Să fim serioși ! Soluționarea contestației de la Curtea de Arbitraj nu depinde de mine. Nu am nimic să-mi reproșez în relația mea cu senatorul Chițac. Mi se pare un pretext absurd ca un om care a îmbrăcat haina militară să dezerteze de pe câmpul de luptă exact atunci când este nevoie să se lupte cu inamicul. Să demisionezi la niciun an de zile de când oamenii din Constanța ți-au acordat încrederea pentru a ajunge în Parlament, mi se pare o încălcare grosolană a principiului fidelității și cred că asta spune tot despre domnul Chițac”, a declarat pentru Cuget Liber, președintele PNL, Ludovic Orban.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7266 secunde