Liderul PNL Constanța a demisionat din funcție. Septimiu Bourceanu a preluat conducerea

403
1
Liderul PNL Constanța a demisionat din funcție. Septimiu Bourceanu a preluat conducerea - 27016690156547377354477720393026-1516392342.jpg

Articole de la același autor

Biroul Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal s-a întrunit, vineri, 19 ianuarie, pentru a lua act de demisia consilierului județean George Muhscină din funcția de președinte al Organizației Municipale Constanța a PNL.

În acest sens, membrii BPJ au analizat pașii ce trebuie făcuți pentru consolidarea organizației municipale și asigurarea unei conduceri interimare eficiente în perioada următoare. Conform statutului partidului, organizația municipală constănțeană ar fi trebuit coordonată de unul dintre cei doi prim-vicepreședinți ai Biroului Politic Local, însă cei doi au refuzat acest lucru.

Ca urmare, Biroul Politic Județean a stabilit ca organizația municipală a PNL Constanța să fie coordonată de prim-vicepreședintele BPJ, Septimiu Bourceanu, un liberal cu state vechi în partid. Liberalii consideră că experiența politică și tinerețea lui Septimiu Bourceanu vor avea un impact pozitiv asupra activității și imaginii organizației municipale a partidului.

"Suntem convinși că Septimiu Bourceanu este o soluție foarte bună pentru organizația municipală a PNL Constanța. A primit toată încrederea colegilor săi de a ocupa funcția de coordonator al unei organizații foarte grele și complexe, ceea ce spune foarte mult despre caracterul și calitățile sale politice și umane", a declarat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă.

Septimiu Bourceanu va asigura coordonarea BPL al PNL Constanța până la organizarea de noi alegeri interne.

Comentează știrea

MIHAI
20 ianuarie 2018
SE ROTESC CADRELE SI LA PNL

Dl Bourceanu nascut in 1979 a devenit membru PNL din 1996 la varsta de 17 ani., ceea ce este un fapt remarcabil,si dovada ca inca de la o varsta frageda a inteles ca e mai buna politica decat munca. Are si o vasta cariera profesionala: referent parlamentar, consilier al ex-deputatului Mircea Iustian ( intrat astazi in anonimat total) cunoscut la vremea cand era sef la PNL drept " o figura anodina de frizer cu mandolina ", Dl Bourceanu a mai fost consilier al ministrului sanatatii, si manager la Sanatoriul Balnear Techirghiol. Din cele de mai sus rezulta ca dl Bourceanu are o singura profesie, cea de politician, profesie onorabila pana cand , din varii motive ceva sau cineva te compromite. Instabilitatea conducerii org.municipale a PNL ne duce cu gandul la situatia guvernelor PSD. Dupa amiralul si presedintele dezertor Chitcac,si Muhscina, toti considerati inainte de numire adevarati salvamari ai organizatiei, s-a gasit in sfarsit solutia ideala in persoana dlui Bourceanu., care va " coordona eficient " organizatia. Cu aceasta ocazie constatam iar ca multe necazuri a suportat si suporta PNL din cauza nerespectarii Statutului, conform caruia unul din cei doi vicepresedinti are obligatia sa preia conducerea filialei, dar ambii au refuzat. Intr-un moment de criza, chiar temporara, cei doi care s-au bucurat de niste avantaje cat timp n-au excelat cu nimic, au intors spatele organizatiei, Pentru aceasta batere de la prevederile statutare, cei doi vicepresedinti trebuie sa-si piarda functiile si sa fie exsclusi din partid, daca nu vor sa-si dea demisia. Se aude dle Hutuca?

Pagina a fost generata in 0.8626 secunde