Liderul PNL Constanța a demisionat din funcție. Septimiu Bourceanu a preluat conducerea

352
3
Liderul PNL Constanța a demisionat din funcție. Septimiu Bourceanu a preluat  conducerea - georgemuhscina-1516382652.jpg

Articole de la același autor

Biroul Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal s-a întrunit, vineri, 19 ianuarie, pentru a lua act de demisia consilierului județean George Muhscină din funcția de președinte al Organizației Municipale Constanța a PNL. 


În acest sens, membrii BPJ au analizat pașii ce trebuie făcuți pentru consolidarea organizației municipale și asigurarea unei conduceri interimare eficiente în perioada următoare. Conform statutului partidului, organizația municipală constănțeană ar fi trebuit coordonată de unul dintre cei doi prim-vicepreședinți ai Biroului Politic Local, însă cei doi au refuzat acest lucru.


Ca urmare, Biroul Politic Județean a stabilit ca organizația municipală a PNL Constanța să fie coordonată de prim-vicepreședintele BPJ, Septimiu Bourceanu, un liberal cu state vechi în partid. Liberalii consideră că experiența politică și tinerețea lui Septimiu Bourceanu vor avea un impact pozitiv asupra activității și imaginii organizației municipale a partidului.


"Suntem convinși că Septimiu Bourceanu este o soluție foarte bună pentru organizația municipală a PNL Constanța. A primit toată încrederea colegilor săi de a ocupa funcția de coordonator al unei organizații foarte grele și complexe, ceea ce spune foarte mult despre caracterul și calitățile sale politice și umane", a declarat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă.
Septimiu Bourceanu va asigura coordonarea BPL al PNL Constanța până la organizarea de noi alegeri interne. 




Comentează știrea

lazar
20 ianuarie 2018
Lideru PNL C-ta

Mai PNL-stilor Infractorul Parlamentar PNL de C-ta din marile sponzorizari la Partid din fraude si firme falimentate isi bat joc de voi,puteti verifica ce am scris eu la Prc Puiu Zarafina,Adina Flore si gasca lor si la IPJ C-ta si eu cred ca orasul sau Judetul nostru e la marginea Europei geografic dar ca stat de drept e pe undeva in Africa sau Sud America si nu va vine sa credeti ce Infractori conduce acesta tara ca sa Teleormanizat si inca nu observati.Mai da din gura bunul nostru fost presedinte T.B si jucator sa nu se prinda lumea ce baiat bun a fost si a urcat Justitia pe culmile cele mai inalte ale lumi.

Sile
20 ianuarie 2018
Abandon

Barca PNL-ului se scufundă ! Mercenarii aduși de Dragomir fug ptr ca așa fac șobolanii ! A plecat "soacra partidului" , celebra Marilena ! A demisionat "protestantul adventist" Georgica ! Ceilalți șobolani se încolonează deja !

bertina
26 ianuarie 2018
oferta de împrumut de la 5000 € la 150000.000 €

Căutați finanțare pentru a vă revigora activitățile fie pentru realizarea unui proiect, dacă aveți nevoie de finanțare din alte motive, fie doriți ceva. Suntem gata să acordăm finanțare oricărei persoane respectate de toți termenii și condițiile de rambursare.EMail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4794 secunde