PSD Constanța, pepinieră de miniștri

Liderul Felix Stroe, desemnat ministru al Transporturilor

1181
9
Liderul Felix Stroe, desemnat ministru al Transporturilor - sus-1507913059.jpg

Articole de la același autor

PSD Constanța își menține poziția de organizație importantă în cadrul partidului, la momentul de față, având, în continuare, trei miniștri în Guvern. Mai exact, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, ministrul Finanțelor Publice, Ionuț Mișa, și, noua propunere a partidului, liderul PSD Constanța, Felix Stroe, ministru al Transporturilor. 


Chiar dacă erau pe punctul de a pierde poziția de lider, după demisia lui Sevil Shhaideh, social-democrații de la malul mării au ieșit, și de această dată, cu fruntea sus după ce, Comitetul Executiv Național al PSD a aprobat, în unanimitate, nominalizările pentru funcțiile de miniștri - Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor și Marius Nica la Fonduri Europene. Cei trei sunt propuși pentru a-i înlocui pe demisionarii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc.


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că propunerile de miniștri pentru Dezvoltare Regională - Paul Stănescu, Transporturi - Felix Stroe și Fonduri Europene - Marius Nica au fost votate în unanimitate de Comitetul Executiv Național al partidului, menționând că rămânerea în funcție a ministrului pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, a fost o decizie politică a ALDE.


Faptul că liderul PSD Constanța, Felix Stroe, a fost desemnat ministru nu este o surpriză pentru social-democrații constănțeni, cei mai mulți dintre ei spunând că acesta poate ocupa, oricând, o asemenea funcție, indiferent de portofoliu, deoarece este o persoană competentă și un bun organizator. 


De altfel, vineri, și primarul Constanței, Decebal Făgădău, care este și președinte al Organizației Municipale a PSD Constanța, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că este convins de faptul că actualul președinte al PSD Constanța, Felix Stroe, va deveni membru al cabinetului Tudose. 


"Sunt convins că Felix Stroe va ajunge ministru. Indiferent că va fi la Dezvoltare sau la Fonduri Europene, sunt convins că va performa", a declarat edilul Decebal Făgădău.


Felix Stroe s-a născut la 25 decembrie 1955, în localitatea Valea Teancului, județul Buzău.


A urmat cursurile Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" Constanța, pe care a absolvit-o ca șef de promoție. Și-a continuat studiile la Academia de Înalte Studii Militare București și Facultatea de comandă. Între anii 1978 – 1991, a fost ofițer activ în cadrul Marinei Militare.


Începând cu anul 2000, a fost consilier local, ulterior, fiind, timp de trei ani, viceprimar al orașului Constanța. Din anul 2003 este director al RAJA Constanța, societate care a înregistrat progrese atât în Constanța, cât și în alte orașe din țară.


De asemenea, între 2008 – 2014, Felix Stroe a fost președinte al Patronatului Român al Apei și prim-vicepreședinte al Asociației Române a Apei, iar din 2014 este președinte al Asociației Române a Apei.


Pe plan politic, după demisia lui Radu Mazăre de la conducerea PSD Constanța, în 2015, Felix Stroe a fost ales președintele organizației județene a PSD Constanța. 


El are dublă cetățenie, după ce, la 21 noiembrie 2011 prin Decretul 376, a primit cetățenia Republicii Moldova.


Felix Stroe a primit, în anul 2010, titlul de Cetățean de onoare al municipiului Constanța, iar în anul 2011 pe cel de Cetățean de onoare al municipiului Komrat din Republica Moldova. Este căsătorit și are doi copii.


În altă ordine de idei, premierul Mihai Tudose a anunțat, vineri, la finalul ședinței Comitetului Național Executiv al PSD, că, luni, îi va prezenta președintelui Klaus Iohannis noile propuneri de miniștri. 


Comentează știrea

gt
14 octombrie 2017
oha

alt hotz nu se gaseste ?

eu
14 octombrie 2017
ba da

ba se gasea, dar nu atat de mare

DODO
14 octombrie 2017
ce-l recomanda ?

se mai mira PSD-ul ca-i perceput ca o prelungire a PCR ! pai toti ,, fostii ,, securisti , comunisti de vaza, militieni si-au gasit adapost sub fusta psd-ista si daca aia sint acum la o anumita virsta si-au adus in prima linie si beizadelele Dl Stroe este unul dintre acestia . a facut cariera militara ca POLITRUC ( activist de partid PCR-ist ) in cadrul Comandamentului Marnei militare . El era cel care ducea munca de lamurire a ostii despre cit de luminoasa este calea socialista in frunte cu tov Ceausescu Acum drept multumire pentru ajutorul nepretuit ( nu obligat de sarcina de serviciu ca director RAJA ) a dat numele unei strazi din Cumpana la ideea primaritei pupincuriste deci exista o stada ,, Felix Stroe ,, !!! uluitor !!! si josnic

Constantin
14 octombrie 2017
... la drumuri, tovarasi!

O recomandare pentru tinerii acestei tari: Fugiti unde vedeti cu ochii!... Tara asta nu se mai face bine! Prostia ne-a condamnat la moarte!

Liviu Chilian
14 octombrie 2017
Un burghez roșu blestemat! Asasin moral si fizic! Si alogen!

Burghezia roșie satanica, militarat-securist ceaușista metamorfozată in kkpIUDAlisti ultracleptomaniaci sub presiunea demonica a Timpului Satanei cu vârful de lance Jewnglishtanez-Amerikknar, a distrus Neamul Românesc, mutilează moral tânăra generație, extermina cu încetul boborul; fortandu'i pe foștii Romani intr'un exod tragic in paralel cu lichidarea fizica; strategie diabolica de tip nazist si bolșevic de trista amintire! Acest subom-sadic, Belics Stroev, e doar unul din zecile de mii de burghezi roșii Rromarlani kkpIUDAlistizati, ce ucide, ucide, ucide, la propriu si la figurat, ființe umane si si tot ce tine de Umanism! Dar, in particular, acest Bulgaroi cu ceafa groasa, e membrul "elitei"(citește Escadroanele Morții Absolute, morala, spirituală, fizica) EXTERMINATOARE ceaușiste! A fost politruc-propagandist "comunist" si SECURIST in același timp - cei mai rai dintre cei mai rai "comuniști"! Existența si acțiunea infame, famelice ale acestui subom-sadic, PARAZIT PRIN "EXCELENTA", au pus umărul la apariția si dezvoltarea GROTESCĂ a "pesedismului jigano-zsidano-mazaren" kustendiliu", o particularitate, ceva mai altfel decât pesedismul abisal-general din Rromarlania; fenomen ce e deja studiu de caz! Existența, acțiunea si determinarea acestui ȘARPE GALBIN ALOGEN demonstrează, dacă mai era nevoie, ca burghezia roșie satanica, militarat-securist ceaușista, nu moare si nici nu se preda! Sigur, progeniturile lor vor lua din mers coada Biciului Morții KkpIUDAliste supranumita "conducerea societății". Copiii bizdicilor-călăilor noștri, sunt deja călăii copiilor nostri. Si sunt "școliți" in Apusul ce trimite moarte, moarte, moarte moral-spirituală-fizica! Vezi cazul...Radukk Mazăre, fiul criminalului alcoolico-narcomaniac pe care...salvatorul Stroev l'a detronat. Blestemat sa fie Stroev! Blestemați sa fie burghezii roșii terminatori de Neam si Țara! Pt a demonstra PATOLOGIA demențială a burghezului roșu militarat-securist, nebunu'asta de Stroev s'a făcut si...cetățean "moldovean"(???) In "comunism", făcea propaganda internaționalismului, Patriei Popoarelor. In kkpIUDAlism, CĂLĂUL si'a tras "cetățenia" unui "stat" inexistent. De ce!? Ca așa da "bine" la sulime. "Patriotismul". Huuooo! Vampirule!

europeanu
14 octombrie 2017
Raspuns competent

Pai ce sa-l recomande ? Capacitatea de a fura cu zece maini pentru el si partidul lui si parlamentul plin de olteni hoti si puturosi.

Răspuns la: ce-l recomanda ?
Adăugat de : DODO, 14 octombrie 2017
se mai mira PSD-ul ca-i perceput ca o prelungire a PCR ! pai toti ,, fostii ,, securisti , comunisti de vaza, militieni si-au gasit adapost sub fusta...
MIHAI
14 octombrie 2017
STROE FERICITUL

Felix cel fericit poate fi considerat una dintre personalitatile glorioase pesediste ale Constantei , " gaina de aur " a tripletei Mazare - Nicusor - Strutinsky , avand o avere apreciata la cca 25 milioane de euro . Ca sa-l putem aprecia la adevarata lui valoare , este necesar sa spicuim cateva date din buografia prea-fericitului Felix . Coleg de marinarie cu Mazare si Constantinescu , a excelat in cariera ca ofiter de contrainformatii , adica securist . Nu contestam afirmatia ca a navigat cinci ani , important este ce misiune a avut in aceasta perioada . Mai mult , a fost suspectat ca a fost agent KGB .A amanat intrunirea comisiei judetene de etica si integritate a partidului in ianuarie 2016 care trebuia sa analizeze si sa excluda de pe liste candidatii cu probleme de ordin moral sau penal . Curat ca lacrima , si avand un mare caracter specific pesedist , declara ca nu a avut relatii " cordiale " cu Mazare si Constantinescu , ba chiar s-a opus acestora . In 2015 a fost declarant incompatibil de catre ANI din cauza ca ocupa simultan functia de manager RAJA si de consilier local . Astazi nu deranjeazxa pe nimeni faptul ca este presedintele org, judetene PSD , sef la RAJA , om de afaceri si ministru . Se mai pot mentiona si alte date referitoare la dl Felix . Drept urmare a calitatilor sale exceptionale , a devenit cetaten de onoare al Constantei ca urmare a modului in care a fost " persecutat " de Mazare si cetaten de onoare al comunei Cumpana si al Republicii Moldova . Speram ca in curand , dupa cel mult o luna ca ministru , sa devina cetatean al mapamondului . Decebal Fagadau , primarul Constantei a declarat ca este mandru sa-l sustina pe Felix " care poate face fata in orice minister " . Declaratia este absolut fireasca , dat fiind cunoscut faptul ca politicianistii romani, indiferent de vopseaua politica , sunt capabili de orice . Pe noi ne bate gandul , ca dl Felix va avea ca prima sarcina .misiunea de a " regula " problema Portului Constanta , si nu este exclus ca in curand sa-l privatizeze si sa devina proprietatea pesedistilor . In curand ne vom mandri cu o flota comerciala moderna , cai ferate cu trenuri de mare viteza si multe , multe alte realizari pe care doar partidele ajunse la putere le pot realiza . Ne permitem sa-i atragem atentia dlui felix asupra unei zicale intelepte : " A doua zi dupa succes , sa te feresti " . Vor urma in mod sigur reactii viguroase , ca asa suntem noi romanii , vorba poetului : " Daca unul intamplator urca , toti il spurca, daca intamplator coboara , toti il omoara ".

Miu Petrica si Stroe Felix
15 octombrie 2017
acum intelegem si noi...

De asta tot face matrapazlacuri Miu prin inspectorat si ne tot schimba pe noi inspectorii cu proastele lui ca il are pe Stroe. de cand era profesor numai la RAJA plimba elevii. una-i una alta-i alta mai Miule, Stroe e numit politic dar tu ce cauti prin inspectorat, ca acolo au fost examene cu noi inspectorii...vezi poate-ti gasesc astia si tie ceva prin ministere, vreun portofoliu special ptr tiner oare nu se inventeaza, ia intreaba-l pe Stroe, inventati si voi ceva "Ministerul lui Miu.." asa sa nu ramai singur pe aici cu proastele tale, deja 4 fete cucuiete in ISJ.

stroe
15 octombrie 2017
inavata-l si pe miu petrica

dati-i si lui putin asa o tura ministerul educatiei nationale, ca tre i-ar placea cu stroe prin bucuresti!...hai dat-i macar o saptamana/luna/an cat i-oti da e bine..hai ca oricum aici a ratat ca-i tare cand e numit , dar cand e sa mai dea si examen e mai moale....hai miule ca noi stim ca tu habar n-ai sa tastezi si cand ai aflat ca la exmene trebuie sa ai si abilitati sa tastezi repede a fost naspa! ia ca ti-a scapat asta cu tehnoredactatul, dar ai tu oameni sa-ti faca si asta, te-ai descurcat. ce capusa estu miule! asta tot la psd ai invatat?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1234 secunde