Mai multe ştiri online:

Liderul CJC, Marius Horia Țuțuianu, ia lecții despre protecția mediului

Ştire online publicată Vineri, 14 Iunie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Dezvoltarea strategiilor la nivel local și regional ce privesc accelerarea tranziției către energii regenerabile, precum și rolul autorităților locale și regionale în tranziția energetică către consumul de energii regenerabile au reprezentat doar câteva dintre temele abordate la reuniunea Comisiei pentru Energie, Schimbări Climatice și Protecția Mediului a Comitetului European al Regiunilor (COR). 


„Am participat la această comisie în calitate de membru titular, din partea Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, în COR, în perioada 12-13 iunie, în București, precum și la conferința comună SET Plan a COR. Evenimentele organizate fac parte din temele de discuții în cadrul Președinției Rotative a României la Consiliul Uniunii Europene, unde s-au reunit lideri europeni, naționali, regionali dar și locali din tot spațiul european. Tot în cadrul dezbaterilor, au mai fost punctate atât provocările de la nivel local privind soluțiile de integrare și cuplare a diferitelor sisteme de energie, cât și modalitățile concrete de renovare a clădirilor și creșterea eficienței energetice a acestora. Aplicarea strategiilor și a programelor privind protecția mediului creează premisele unui județ mai verde și mai curat, iar calitatea vieții în localitățile constănțene ar putea crește considerabil“, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7985 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8386 secunde