Liberalul George Niculescu: PNL este singura alternativă credibilă la PSD

2543
3
Liberalul George Niculescu: PNL este singura alternativă credibilă la PSD - 15302558117155418960340634219762-1480614440.jpg

Articole de la același autor

George Niculescu, candidat PNL Constanța la Camera Deputaților, a declarat că 11 decembrie nu trebuie să fie un 1 aprilie, în care alegătorii de dreapta șă-și irosească votul pe ALDE și PMP, care, de fapt, sunt vândute PSD-ului.
 

"Eu nu-mi doresc ca 11 decembrie să fie cumva un 1 aprilie în care oamenii să meargă la vot, să voteze un așa zis `partid de dreapta`, iar votul lor să ajungă la PSD. Avem experiența alegerilor locale când, a doua zi după alegeri, PMP și ALDE au vândut votul constănțenilor prin alianța cu PSD de la Consiliul Județean Constanța. Practic, aceste partide așa zise `de dreapta`, și-au păcălit electoratul", a declarat George Niculescu.


Candidatul liberal susține că singura alternativă credibilă la PSD este PNL. "Noi nu ne-am dus să facem vreo alianță cu PSD după aceste alegeri locale. Primii care s-au dus și au răspuns la invitațiile PSD au fost cei de la PMP și ALDE. De aceea eu îmi doresc ca, pe 11 decembrie, cetățenii să nu mai fie păcăliți. Dacă opțiunea lor politică este anti PSD atunci clar acea opțiune trebuie să fie PNL, pentru că celelalte partide i-au păcălit", a mai adăugat liberalul George Niculescu.



Comentează știrea

cetatzeanul dispretzuit !
1 decembrie 2016
1 decembrie 2016 !

JOHANIS KLAUS WERNER ESTE ATÂT DE AVAR, PRECUM " AVARUL LUI " MOLIERE ! DE CE SPUN AȘA CEVA ? EL, K W JOHANIS VEDE-N FAȚA OCHILOR, DOAR : BANI, CASE, VILE DE LUX, EXCURSII DE VIS ÎN ZONE EXOTICE ( PREȘEDINTELE A ÎNCETAT, STOPAT CU PLUMBĂRILE, VIZITELE DOAR PENTRU UN MOMENT PÂNA TREC ALEGERILE PARLAMENTARE, DUPĂ AIA RECUPEREAZĂ, CE A PIERDUT PÂNA-N ALEGERILE PARLAMENTA RE ), "PARLAMENTUL MEU", " AVIONUL MEU PREZIDENȚIAL", "GUVERNUL MEU", "ROMÂNIA MEA", "EUROPA MEA", "TERRA MEA"........ ! PREȘEDINTELE JOHANIS ESTE ATÂT DE AVAR , ÎNCÂT, BANII SUNT TRANSFORMAȚI ÎN ICOANĂ ȘI LA CARE SE ÎNCHINĂ TOT TIMPUL ?! PREȘEDINTELE ROMĂNIEI, NU IUBEȘTE PE NIMENI, CI IUBEȘTE DOAR BANII ȘI TOT CE ÎI OFERĂ SATISFACȚII DE MOMENT ȘI ÎMPLINIRI LUMEȘTI, ÎNTR-UN CUVĂNT PUTEM SPUNE, CĂ SE IUBEȘTE DOAR PE EL, ÎL PUTEM CARACTERIZA : "STATUL SUNT EU" ȘI "DUPĂ MINE POTOPUL" , ADICĂ ORICE DICTATURĂ ȘI DICTATOTRI, ASTFEL S-AU COMPORTAT CU OA MENII, CU CEI CONDUȘI ! DOAMNE, AJUTĂ-I, PE ROMÂNI, ȘI DOAMNE, MILOSTIVEȘTE-TE ȘI SCAPĂ-NE DE ACEST AVAR !!!

mr. Anaconda
2 decembrie 2016
vot?

Iar PNL-ul sa capusat cu pd-ul sau ai uitat. Cu toti sunteti niste hahalere care umblati sa va umpleti buzunarele. Oricum, indiferent cine vine la putere o sa va intoarceti cu DOSUL la amartii de romani.

locuitor
3 decembrie 2016
DE ALE URBEI !

, Domnule primar D Fagadau, orășelul copiilor este o realizare frumoasă și meritați aprecierea constănțenilor ! Introducerea tramvaielor este o iluzie pierdută, doar o minte naivă poate crede așa ceva ?! Domnule făgădău, ați avut timpul necesar ca să implementați, să faceți ce ne tot fluturați, acum despre transportul în comun, că funcția de conducere a urbei, o tot aveți de vreo câțiva ani buni și nu v-ați ostenit ca să faceți treaba asta ?! Mizeria, gunoaiele, microbuzele despre care ați spus că vor disparea, trotuarele sunt folosite pentru parcarea mașinilor, zonele din oraș fără autobuze și pe unde circulă numai microbuzele, microbuze sunt vechi, au scaune defecte, scaunele sunt pentru copii, șoferii nu eliberează bilete călătorilor, ușile se închid trăgând de sfoară , prețul biletelor este piperat și oamenii sunt transportați precum sardelele, oamenii se ceartă unii cu alții, geamurile sparte și lipsa de confort din timpul călătoriei ! Nu ați introdus autobuze / minibuze pe străzile uitate de lume, din km4-5 și în alte zone ale orașului, oamenii, v-au cerut, solicitat acest fapt, un astfel de traseu, ca exemplu este cel pentru străzile : LILIACULUI, PANDURILOR.....! Primăria si RATC-UL au motivat, că strada LILIACULUI este îngustă pe o porține de câțiva metri, dar strada RĂSCOALEI în zona pieței agroalimentare "PIAȚA UNIRII", strada respectivă este și mai îngustă, dealtminteri pe acolo stau taxiuri, trec autobuzele : 5/40, 2/43..., autobuzele amintite se întorc de la gară pe B-ul FERDINAND, după care circulă pe strada MIRCEA CEL BĂTRĂN deci, nu se mai intorc pe strada RĂSCOALEI, așa se putea rezolva si pe strada LILIACULUI și pe alte străzi uitate "de lume", adică de domnul primar DECEBAL FAGADAU și consilierii locali din CONSTANTZA, care apartzin diferitelor partide : psd, pnl, pmp, usr, pdl, pnțcd...., care astăzi, veniți și ne cerșiți votul ?! V-am așezat acolo, unde vă aflați, datorită bunei noastre credințe, că veți face treabă bună, dar pe rând / pe rând, ne-ați mințit fără rușine ! RUȘINE tuturor, să vă fie, că ați sporit în averile acumulate de pe urma noastră, de pe urma oamenilor obidiți, împovărați si saracitzi de la zecile, sutele de taxe / impozite și totodata asistăm la circul cu zăngănitul cătușelor, care sunt praf în ochii oamenilor, ca să avem ce vorbi și politicienii după rang : mai mari, mai mici și pitici, fac jocul lor și al păpușarilor de peste mări și țări, fără ca să iubească această țară și poporul român ! DOAMNE, AJUTĂ-I, PE SĂRMANII DE ROMANI ! Nu uitați, pnl-ule actual, pdl-ule de altădată și băsescu, că ne-ați tăiat salariile, pensiile și noi, oamenii de rând ai acestei țări, nu am uitat acest fapt, ați făcut / ce ați făcut, pentru că nu ne iubiți ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4803 secunde