Liberalul Cristian Bușoi avertizează: "Avem nevoie urgent de măsuri fiscale"

407
Liberalul Cristian Bușoi avertizează:

Articole de la același autor

Europarlamentarul Cristian Bușoi, de la PNL, a spus că România trebuie să se pregătească încă de pe acum pentru o eventuală criză economică și a cerut Guvernului să pună la punct cât mai repede o strategie economică, împreună cu BNR, cu instituțiile bancare private, cu patronatele. 


"România trebuie să se pregătească de pe acum și pentru o eventuală criză economică. Avem nevoie de un plan de măsuri. În ultimele zile, am văzut cu toții că gripa generată de noul coronavirus ia amploare. Guvernul României a luat măsurile necesare pentru a preveni atât cât se poate efectele unei epidemii. Executivul este mobilizat, situația este monitorizată oră de oră. S-au luat măsuri dure, dar necesare în aceste momente. Este nevoie să înțelegem cu toții că este un moment greu. Trebuie să fim solidari și responsabili, să respectăm regulile de igienă și, dacă este cazul, să respectăm procedura de carantină. 


În același timp, Guvernul trebuie să pună la punct cât mai urgent o strategie economică de criză. Împreună cu BNR, cu instituțiile bancare private, cu patronatele avem obligația să gândim un plan de măsuri, astfel încât să avem o previzionare, dar și soluții pentru a limita o criză economică inevitabilă", a transmis Cristian Bușoi pe pagina sa de socializare. 
În plus, el a adăugat că este nevoie de măsuri fiscale care să vină în ajutorul mediului de afaceri. 


"Avem nevoie urgent de măsuri fiscale, de ajutorarea mediului de afaceri, dar și de mecanisme de susținere pentru a reduce cât mai mult din efectele negative ce ar putea să apară. Este necesar să luăm măsuri pro active în special pentru principalele ramuri afectate: turism, comerț, transporturi, mediul școlar privat", a mai spus Cristian Bușoi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.414 secunde