€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Liberalul Cezar Preda: "Cred că, într-o perioadă foarte scurtă, Dragnea va demisiona"

Ştire online publicată Marţi, 05 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Deputatul PNL Cezar Preda a declarat, recent, că, în opinia sa, într-o perioadă foarte scurtă, Liviu Dragnea va demisiona de la șefia Camerei Deputaților.


„Cred că drumul domnului Dragnea este închis. Nu va dura, cred, decât o perioadă foarte scurtă până va demisiona. Zbaterile astea cu cererea la comisie, a demiterii unui general de carieră, chestia cu microfonul la ministrul de Interne sunt paleative pe lângă ce înseamnă drumul politic al domnului Dragnea, al treilea om în stat”, a spus deputatul Cezar Preda. 


Parlamentarul nu a dat mai multe explicații, subliniind doar că Liviu Dragnea și-a fixat doi adversari: generalul SRI Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi.


„În România, vinovatul de serviciu pentru domnul Dragnea purta un nume, purta de fapt două nume: primul era generalul Coldea, care a plecat, al doilea era doamna Laura Codruța Kovesi, șeful DNA. El și-a fixat acești doi adversari, pentru că i-au creat probleme, spunea domnia sa, și aici mă refer la doamna Kovesi, nu la domnul general, în privința legalității actelor, până la urmă, pe care domnul Dragnea le-ar fi comis. Dar iată că a venit OLAF-ul, care nu mai are nicio legătură cu doamna Kovesi, și a spus clar că domnul Dragnea a deturnat fonduri europene. Iată că vine Departamentul de Stat al SUA și spune să nu facem niciun pas înapoi în lupta împotriva corupției, interpretarea mea politică fiind că domnul Dragnea și domnul Tăriceanu doresc modificarea legilor justiției pentru a-și rezolva problemele personale”, a precizat deputatul PNL Cezar Preda, citat de Agerpres.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.795 secunde