Liberalii susțin că greva medicilor de familie arată că sistemul de sănătate e în colaps

139
1
Liberalii susțin că greva medicilor de familie arată că sistemul de sănătate e în colaps - pnlioneldanca-1514993713.jpg
Liberalii susțin revendicările medicilor de familie, iar premierul Mihai Tudose trebuie să-l demită de urgență pe ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

"Partidul Național Liberal susține revendicările medicilor de familie și acuză Guvernul lui Dragnea și Tudose de cinism pentru că lasă bolnavii fără rețete compensate și medicamentele necesare. Greva medicilor de familie arată că sistemul sanitar este în colaps, iar Tudose trebuie să-l demită urgent pe ministrul Bodog, responsabil pentru dezastrul din sănătate", a scris Dancă, pe Facebook.

El subliniază că PNL a depus un amendament la Legea bugetului de stat pentru creșterea finanțării medicinei primare la nivelul recomandat de Banca Mondială de 12% din fondul unic al asigurărilor de sănătate, însă amintește că a fost respins de majoritatea PSD - ALDE.

"Dacă Tudose ar fi vrut cu adevărat să găsească o soluție la revendicările medicilor de familie, trebuia să ceară colegilor din coaliția PSD - ALDE să admită amendamentul depus de PNL la Legea bugetului de stat. Premierul Mihai Tudose i-a mințit pe medicii de familie când le-a promis că va căuta o soluție la fel cum a mințit de atâtea ori că îl va demite pe ministrul Sănătății, Florian Bodog", precizează liberalul. 

Comentează știrea

rex
4 ianuarie 2018
Lichelism!

Liberalii sau turma inepta si infecta a nazistului?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7729 secunde