Liberalii și-au ales liderii la Agigea și Cumpăna

188
Liberalii și-au ales liderii la Agigea și Cumpăna - alegeriagigeasiglapnlnou-1490701013.jpg

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a continuat seria alegerilor interne în organizațiile Agigea și Cumpăna în perspectiva Comitetului de Coordonare Județean care va avea loc în ziua de 27 aprilie.


La Agigea, liberalii reuniți în Comitetul de Coordonare Local au ales-o pe Georgiana Alina Bacula în funcția de președinte al organizației, în timp ce Comitetul de Coordonare Local al PNL Cumpăna l-a reconfirmat în funcția de președinte pe Florin Vasile Imoșanu. 


În urma centralizării voturilor exprimate, Biroul Politic Local al PNL Agigea este format din doi vicepreședinți - Ștefan Lucian Zamfir și Gianina Elena Comșa – nouă membri și un trezorier. Biroul Politic Local al PNL Cumpăna este alcătuit din doi vicepreședinți – Marian Cocoș și Gelu Racu – cinci membri și un trezorier.


Potrivit unui comunicat de presă, la cele două Comitete de Coordonare Locale au participat președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, secretarul Comisiei de Coordonare și Desfășurare a Alegerilor, Marilena Dragnea, consilierii județeni Radu Bogdan Matei, Marian Crușoveanu și Gheorghe Lămureanu.


Alegerile în teritoriu continuă astăzi în organizațiile Partidului Național Liberal din localitățile Pecineaga și 23 August.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.933 secunde