Liberalii resping orice colaborare cu PSD la guvernare

186
Liberalii resping orice colaborare cu PSD la guvernare - ddd-1579348260.jpg
Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, că PNL nu va colabora cu PSD și că este "o naivitate" dacă președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, are pretenția "să fie parte la o guvernare", transmite Agerpres.

Întrebată dacă vede posibil un guvern de uniune națională, Turcan a arătat că ideea a fost lansată de Marcel Ciolacu, "candidat la președinția PSD".

"Aici o să vă spun câteva lucruri foarte limpede: 1 - Există un singur partid politic cu care PNL exclude orice formă de colaborare și acela este PSD. 2 - Românii au avut timp trei ani de zile să vadă ce înseamnă formulă de guvernare inventată de către PSD. 3. În momentul de față, reprezentarea politică a PSD s-a înjumătățit și credem că este o dovadă de naivitate și lipsă de ancorare în realitate să ai pretenția să oferi o guvernare sau să fi parte la guvernare după ce trei ani de zile ai lucrat împotriva românilor și a partenerilor internaționali. Eu cred că nu ne permitem să uităm, ceea ce a însemnat guvernarea PSD. (...) așadar excludem orice posibilitate de asociere, de colaborare cu PSD", a declarat Turcan într-o conferință de presă.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Pitești, că în situația în care moțiunea de cenzură va trece, nici PSD, nici UDMR nu vor propune un premier și că există varianta unui guvern de uniune națională.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4669 secunde