Liberalii reclamă Guvernul de birocrație fiscală absurdă

152
1
Liberalii reclamă Guvernul de birocrație fiscală absurdă - pnlformularul-1516111223.jpg

Articole de la același autor

PNL a acuzat, ieri, Guvernul că a mai introdus o nouă obligație declarativă, complet inutilă, "Formularul 600", prin care, potrivit unui comunicat de presă al liberalilor, "sunt sancționați cetățenii activi".


"Guvernul PSD-ALDE face o nouă dovadă a prigoanei împotriva segmentelor sociale active, a românilor care aduc surplus în societate prin munca lor susținută, prin efort suplimentar, prin risc asumat. Este motivul pentru care, în viziunea PSD-ALDE, statul trebuie să-i penalizeze. Ca și cum numărul declarațiilor la care este obligat un contribuabil nu era îndeajuns de mare, iar haosul produs de transferul contribuțiilor de la angajat la angajator nu era suficient, Guvernul a mai introdus o nouă obligație declarativă, complet inutilă: Formularul 600", se arată în comunicat.


Aceeași sursă afirmă că toate persoanele fizice care au realizat în 2017 alte venituri decât cele de natură salarială, chiar dacă au și calitatea de salariat, iar aceste venituri extra-salariale sunt mai mari de 12 salarii minime - adică 22.800 lei (12 luni x 1.900 lei salariul minim), au obligația să depună la autoritatea fiscală Formularul 600.


Comentează știrea

Ion Dumiitrru
17 ianuarie 2018
Formular 600

Putin spus absurd este inacceptabil asa ceva. Sunt pensionar de 5 ani si platesc cas si trebuie sa fii disperat sa mai ceri o data plata acestei taxe.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5398 secunde