Liberalii nu vor putea candida la alegerile interne dacă nu și-au plătit cotizația

211
1
Liberalii nu vor putea candida la alegerile interne dacă nu și-au plătit cotizația - liberaliicotizatie-1489930211.jpg

Articole de la același autor

Biroul Politic Național (BPN) al PNL a modificat regulamentul privind organizarea, desfășurarea și conducerea activității organizațiilor locale și județene, în sensul că membrii de partid care nu și-au plătit cotizația nu vor putea candida la nicio funcție în cadrul alegerilor interne și nici nu vor putea fi delegați în cadrul conferințelor județene sau la Convenția Națională ale PNL, în cadrul cărora vor fi alese conducerile locale și conducerea centrală ale formațiunii. 


Modificarea adusă regulamentului PNL prevede că membrii care au datorii față de partid nu vor putea participa, nici ca alegători, nici în calitate de candidați, la alegerile interne care vor avea loc în următoarele luni în PNL. Mai exact, interdicția îi vizează pe liberalii care nu și-au plătit cotizația începând cu luna iulie 2016. Totuși, dacă vor să participe la alegerile interne din partid, membrii PNL își pot plăti cotizațiile restante până la debutul procesului electoral intern. 


Cotizația minimă în PNL pentru membrii care nu au funcții în partid sau în administrație este de trei lei pe lună. 


Comentează știrea

Trist
20 martie 2017
Am fost ingrijorat

Nu am putut sa dorm toata noaptea.Oare liberalul din mine si-a platit cotizatia ? Uite cu ce se ocupa liberalii.Trist dar adevarat.Apoi te intrebi de ce au pierdut alegerile si eu imi dau palme ca nu am fost la vot.Ma blestem ca nu am votat cu PNL.Pe voi liberalii v-as pedepsi sa va inscrieti in ALDE sau in PSD.Numai asa vi se usuca samanta de prosti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0325 secunde