Liberalii din Mereni, Comana, Bărăganu și Techirghiol și-au ales, în week-end, noile conduceri locale

885
Liberalii constănțeni au continuat, sâmbătă, seria alegerilor cu adunările generale de la Mereni, Comana și Bărăganu.
Potrivit unui comunicat transmis de către Biroul de presă al PNL Constanța, Adunarea Generală de Alegeri a Organizației PNL Mereni a avut loc la Căminul Cultural din Osmancea unde cei 43 de liberali prezenți, l-au reconfirmat în funcția de președinte pe primarul Gheorghe Chiriac. El a obținut 41 de voturi "pentru", în timp ce două voturi au fost anulate.
La Căminul Cultural din comuna Comana, cei 30 de liberali prezenți la Adunarea Generală a PNL au reconfirmat-o, cu 29 de voturi "pentru" și un vot anulat, pe Elena Zisu în funcția de președinte al organizației.
În același comunicat de presă se mai precizează că la Bărăganu peste 20 de membri ai organizației s-au reunit, la Căminul Cultural din localitate, pentru a-și alege noua conducere. În cursa pentru șefia PNL Bărăganu s-au înscris Ilie Pascal și Lucian Paraschivescu, primul câștigând detașat cu 19 voturi "pentru".
Casa de Cultură "Constantin Tănase" din Techirghiol a găzduit, ieri, Adunarea Generală de Alegeri a organizației locale, în cadrul căreia cei 260 de liberali prezenți au ales președintele și Biroul Politic Local. Lucrările Adunării Generale a PNL Techirghiol au fost deschise cu un moment de reculegere în memoria a trei foști membri ai PNL Techirghiol - Nicolae Axân, Ion Mitrenga și Alexandru Guță.
În urma votului, în funcția de președinte al PNL Techirghiol a fost reconfirmat Iulian Constantin Soceanu, care a obținut 258 de voturi "pentru", în timp ce două voturi au fost anulate.
Iulian Soceanu a declarat la finalul ședinței, că, în perioada următoare, își propune întărirea organizației locale prin atragerea de noi membri, câștigarea alegerilor locale din 2012 și obținerea unui număr cât mai mare de consilieri locali, se mai precizează în comunicatul de presă.
La rândul său, primarul orașului Techirghiol, Adrian Stan, și-a exprimat speranța ca noua echipă de conducere a organizației locale să ducă la câștigarea alegerilor locale din 2012 cu funcția de primar și cu majoritate de consilieri locali.
De asemenea, liberalii prezenți la aceste adunări generale au votat, cu unanimitate de voturi, delegația membrilor care vor participa la Conferința Județeană a PNL Constanța, din 4 iunie.
La aceste întruniri au participat președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, precum și vicepreședinți și membri ai Biroului Politic Teritorial Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.461 secunde