Mai multe ştiri online:

Liberalii depun moțiune simplă împotriva ministrului Justiției

Ştire online publicată Joi, 18 Octombrie 2018. Autor: Carmen MOCANU
 Partidul Național Liberal va depune o moțiune simplă împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, a anunțat, ieri, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

„PNL, în situația gravă în care a ajuns justiția din România, a decis să inițieze o moțiune simplă împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, care va fi depusă săptămâna viitoare, pentru toată activitatea acestei unelte politice a lui Liviu Dragnea la conducerea MJ, care în mod ticălos, parșiv, se folosește de observațiile unor foruri internaționale pentru a mai da o lovitură sistemului de justiție din România, asigurându-și astfel titulatura de călău al independenței justiției”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL, citat de Agerpres.

El a făcut aceste precizări după ce, alături de liberalul Ioan Cupșa, a depus la Avocatul Poporului solicitarea de contestare la Curtea Constituțională a OUG pe legile Justiției și sesizarea aferentă. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8576 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.1968 secunde