Scrisorile pierdute ale USL-ului

Liberalii amenință: candidat propriu la Primăria Năvodari!

1125
1
Liberalii amenință: candidat propriu la Primăria Năvodari! - primarienavodarisc3-1312833200.jpg

Președintele organizației locale a PNL Năvodari, Jean Paul Tucan, i-a transmis o scrisoare liderului PSD Năvodari, Nicolae Matei, prin care îl informează că liberalii își vor desemna, după data de 1 septembrie, un candidat propriu la funcția de primar.

Pentru câteva localități con-stănțene, se pare că nu mai există loc de vorbă bună în ceea ce privește protocolul USL. La câteva luni de la semnarea protocolului de alianță dintre PSD, PNL și PC la nivel jude-țean, liberalii încă simt nevoia să le reamintească pesediștilor că înfrățirea presupune un parteneriat egal și că PNL nu reprezintă "oaia neagră" a familiei USL.
După episodul cu primarul Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, în care a plouat cu comunicate din ambele părți, liberalii i-au scris și unui alt primar pesedist.
Procedând așa cum au afirmat la ultima conferință de presă că vor face, liberalii din Năvodari i-au trimis un ultimatum lui Nicolae Matei, prin care îl informează că "cel mai important principiu activ care stă la baza USL îl reprezintă principiul egalității".
Documentul a fost depus, ieri, în jurul orei 15.45, la sediul PSD Năvodari, sub forma unei adrese în atenția președintelui Nicolae Matei. În text, se menționează că pozițiile de afront din interiorul Uniunii vor genera lipsă totală de încredere în proiectul USL, făcându-se referire directă la probleme existente la Năvodari în acest sens. Liberalii îi reamintesc lui Matei că a depășit cu mult termenul acordat de către conducerea PSD Constanța pentru semnarea protocolului de alianță la nivel local. Aceștia îl acuză pe edil că, până acum, a apelat la "diverse tertipuri pentru neîndeplinirea prevederilor din protocol" și menționează că, după data de 1 septembrie, "PNL își rezervă dreptul de a-și desemna un candidat propriu la funcția de primar al orașului, cu respectarea protocolului USL".



Comentează știrea

un alegator
9 august 2011
politica lu tucan

Asa colaboram noi la Navodari: ne batem.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3195 secunde