Liberala Raluca Turcan vede posibilă o eventuală suspendare a președintelui

200
Liberala  Raluca Turcan vede posibilă o eventuală suspendare  a președintelui - ralucaturcan7-1519566505.jpg
Prim-vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a afirmat, zilele trecute, că este posibilă suspendarea președintelui Klaus Iohannis, dacă acesta va lua o decizie pe care liderii PSD și ALDE nu și-o doresc în ceea ce o privește pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

"Evident că demolarea statului român va merge mai departe sub conducerea domnilor Dragnea și Tăriceanu. Există o șansă, cei din PSD și ALDE să se revolte și să își dea jos șefii care au confiscat decizia și îndreaptă aceste două partide în afara legii. Când spun demolarea statului român cred că nu vor avea nici cea mai mică reținere să îl suspende pe președintele României, dacă domnul președinte va lua o decizie pe care aceștia nu și-o doresc și nu au dictat-o prin televiziunile care au făcut punctajul domnului Tudorel Toader", a declarat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Întrebată dacă ea crede că se va ajunge la suspendarea președintelui României, Raluca Turcan a răspuns: "Vom vedea".

Prim-vicepreședintele PNL admite că varianta unei eventuale suspendări a președintelui țării este vehiculată pentru că Președinția României este văzută, conform Ralucăi Turcan, drept "ultima redută de rezistență a statului român împotriva asaltului penalilor".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4428 secunde