€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Liberala Alina Gorghiu, susținere pentru europarlamentare

Ştire online publicată Sâmbătă, 22 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a declarat că Biroul Politic Județean (BPJ), întrunit joi seara, și-a manifestat în unanimitate sprijinul pentru ca senatorul liberal de Timiș, Alina Gorghiu, să obțină un loc eligibil pe listele partidului la alegerile europarlamentare din 2019.

„Sper ca județul Timiș să aibă un europarlamentar, în persoana doamnei senator Alina Gorghiu. Sperăm să obțină un loc eligibil pe listele europarlamentarelor, întrucât considerăm că și-a făcut datoria de senator, a fost foarte prezentă în zonă, a străbătut tot județul. Considerăm că merită o poziție pe lista PNL și îi oferim tot sprijinul”, a precizat, vineri, Nicolae Robu, citat de Agerpres.

Liderul liberalilor timișeni a subliniat că Alina Gorghiu are și sprijinul său total și al BPJ, iar senatoarea poate face public, în orice dezbateri publice, faptul că are sprijinul total al filialei.

Alina Gorghiu a candidat pe listele PNL Timiș la parlamentarele din 2016, din poziția de președinte al partidului, în urma cărora a devenit senator.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.465 secunde