Liberala Alina Gorghiu cere demisia ministrului de Interne

276
Liberala Alina Gorghiu cere demisia ministrului de Interne - liberalaalinagorghiu-1534864307.jpg
Senatorul PNL Alina Gorghiu susține că demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, este obligatorie după audierile din Comisia de Apărare a Camerei Deputaților.


"Demisia este obligatorie 110% pentru Carmen Dan după ce s-a văzut la audierea publică din Parlament de astăzi. Știm bine că nu are alfabetul litere câte planuri/teze false are Liviu Dragnea pentru a încerca salvarea ei (și a lui!). Dar totul are un sfârșit. Acesta. Astăzi, doamna ministru a ieșit în față cu o poezie nouă! În seara de 10 august ar fi stat în biroul ei de la minister și abia dacă a știut/înțeles ce s-a întâmplat. A cerut în treacăt ceva informații ... Crede cineva? Să nu uităm ce a fost și zilele trecute. Duminică a spus că este vina manifestanților pașnici că au ajuns să fie gazați și mulți și bătuți de jandarmerie, pentru că au fost și niște oameni violenți amestecați printre ei. Plan eșuat, nimeni nu a acceptat o astfel de afirmație cinică", a scris Alina Gorghiu, ieri, pe Facebook.


Ea susține că blocarea ilegală a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaților a fost altă "șmecherie de tip Teleorman" pentru ca moțiunea simplă a PNL, care ar fi obligat-o pe Carmen Dan la explicații publice, să nu poată fi depusă.


"Este evident unde este răspunderea politică. La Dragnea, sponsorul politic al lui Dan. Dar demisia ministrului de Interne trebuie să fie rapidă. Să se închidă cât mai repede robinetul acesta prin care vin în spațiul public numai minciuni. Și să meargă și ancheta mai ușor", a mai scris senatorul liberal.


Reamintim că ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost audiat, ieri, de Comisia de Apărare a Camerei Deputaților, în contextul solicitării liberalilor de a oferi explicații despre protestele violente din 10 august.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.9244 secunde