LEGEA SALARIZĂRII / Ce spune Klaus Iohannis

265
LEGEA SALARIZĂRII / Ce spune Klaus Iohannis - iohannis1-1496912125.jpg
Președintele Klaus Iohannis, aflat în vizită oficială în SUA, ridică semne de întrebare asupra amânării majorărilor salariale, iar în privința schimbării guvernului, Iohannis spune că așteaptă ca liderii majorității să îl caute la Cotroceni și să-i dea explicații.


Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit miercuri, în a treia zi a vizitei în Statele Unite, cu reprezentanții comunității de români din SUA, la sediul Ambasadei României la Washington, exprimându-și aprecierea pentru modul în care românii din SUA s-au integrat cu succes în societatea americană, prin muncă, talent și onestitate, contribuind considerabil la economia americană și la întărirea Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite ale Americii. Șeful statului le-a vorbit românilor din SUA despre capacitatea lor de a acționa ca un veritabil partener pentru dezvoltarea României, dar nu a ocolit nici problemele interne.


"Când ajung acasă vă spun tot. Deocamdată, cel puțin așa se aude aici în America, creșterile de salarii au fost amânate, nu știu din ce motiv, dar o să mă documentez foarte foarte bine. Eu cred că ajung acasă când ajunge legea la mine, așa că putem să avem grijă de toate", a spus Klaus Iohannis. 


Despre schimbarea guvernului însă, președintele spune că nu are deocamdată informații și așteaptă lămuriri:


"Dacă ar fi ceva, probabil ar veni să mă informeze săptămâna viitoare când mă întorc la Cotroceni. Cred că ar trebui să discutăm după ce știm mai multe", a declarat președintele. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3888 secunde