Deputatul Florin Gheorghe:

"La Școala 28 sunt probleme cu iz penal"

Ştire online publicată Joi, 18 Iunie 2015. Autor: Carmen MOCANU
Deputatul constănțean Florin Gheorghe, de la UNPR, a solicitat în mod expres prezența la Constanța a Corpului de Control al Ministrului Educației pentru a fi verificată situația de la Școala nr. 28 „Dan Barbilian” din Constanța.

Mai mult, luni, 15 iunie, parlamentarul Florin Gheorghe a adresat în plenul Camerei Deputaților o interpelare Ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, cu privire la nemulțumirile și acuzațiile cadrelor didactice de la Școala nr. 28 „Dan Barbilian” din Constanța.

„I-am adresat domnului ministru Sorin Câmpeanu o interpelare cu privire la nemulțumirile cadrelor didactice de la Școala «Dan Barbilian». Am luat și eu act de problemele dascălilor care au încercat toate căile legale pentru a soluționa problemele din instituție. Ceea ce m-a determinat să mă adresez direct domnului Cîmpeanu a fost lipsa de reacție a ministerului, în special a Corpului de Control al ministrului, deși acesta a fost sesizat în urmă cu jumătate de an. Problemele pe care cadrele didactice le sesizează sunt extrem de grave, plecând de la falsul și uzul de fals de care este acuzată conducerea școlii și mergând până la conflict de interese și abuz în serviciu. La Școala 28 sunt probleme cu iz penal care nu pot fi trecute cu vederea”, a declarat deputatul Florin Gheorghe.

El a mai spus că are toată încrederea că ministrul Cîmpeanu va dispune verificări în propriul minister pentru a vedea motivele pentru care Corpul de Control nu a reacționat.

„Am încredere că domnul ministru va reacționa favorabil, așa cum a făcut-o până acum la toate sesizările mele, și va dispune de urgență verificări la unitatea școlară. Sper să nu lase aceste verificări în sarcina Inspectoratului Școlar Județean, pentru că astfel nu s-ar face decât să se mușamalizeze tot”, a mai declarat deputatul UNPR, Florin Gheorghe. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7209 secunde