"La CEX PSD de azi vor să mă dea afară din partid"

285
Viceprimarul Aurelian Bădulescu, omul de încredere al edilului general Gabriela Firea, se simte persecutat de PSD după ce a afirmat că a mințit, în numele partidului, în legătură cu reprimarea mitingului diasporei din 10 august anul trecut. mai mult, Bădulescu susține că la ședința de marți a CEx PSD ar urma să fie "executat", scrie realitatea.net


"Am luat la cunoștință, cu dezamăgire, dar nu și cu surprindere, de strategia lui Mutu Gabriel prin care dorește să devină președinte ales al PSD București, respectiv eliminarea din competiție a potențialilor contracandidați" afirmă Bădulescu, într-un comunicat de presă.

El susține că la scurt timp după ce și-a anunțat intenția de a candida la șefia organizației de Bucureși, Mutu și-ar fi somat public colegii din organizația sectorului 4 să-l excludă pe Bădulescu și "are informații că va încerca să pună acest subiect pe ordinea de zi a Comitetului Executiv Național de astăzi (marți - N.R).

"Înțeleg că după standardele etice ale dlui Mutu Gabriel nu mai sunt pesedist, în ciuda faptului că de doi ani și jumătate îmi fac fără preget datoria față de bucureșteni în calitate de viceprimar general. (...) Acum, văd că preia exact textele și argumentele celor de la USR pentru a lovi în mine", mai scrie Bădulescu.

"Dacă a fi pesedist înseamnă să fi trecut musai pe la școala de cadre a lui Băsescu Traian, în PDL, și să folosesc orice metode pentru a-mi impune deciziile, inclusiv aceea de a-i lovi cu sticla în cap pe cei care nu sunt de acord cu mine, atunci da, nu sunt pesedist. Dar știu cu siguranță că lucrurile nu stau așa, în orice caz eu nu într-un astfel de partid m-am înscris. Am convingerea că într-un moment atât de delicat, în care partidul trebuie să găsească soluții responsabile pentru modul iresponsabil în care Președintele României înțelege să saboteze activitatea Guvernului, colegii din CExN vor da dovadă de maturitate politică și nu vor da curs ambițiilor meschine ale lui Gabriel Mutu", mai afirmă viceprimarul Capitalei, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.187 secunde