Klaus Iohannis, un nou atac: PSD nu e interesat de români și România

119
Klaus Iohannis, un nou atac: PSD nu e interesat de români și România - iohannis1-1558183915.jpg
Președintele Klaus Iohannis a criticat, din nou, PSD. "PSD nu e interesat de români și România, PSD e interesat să-i fie bine lui Dragnea. Ei vor să îngenuncheze justiția română", a spus șeful statului, la mitingul PNL din Piața Victoriei.

"Ne-am întâlnit astăzi fiindcă vin alegerile. Avem alegeri europarlamentare și avem un referendum, dar înainte să vă povestesc de ce e bine, e absolut necesar să mergem la vot. (...) Probabil ați aflat că săptămâna trecută am adus Europa în România. Am avut summit de la Sibiu, unde au venit toți liderii europeni la noi în România și a fost un mare succes. Să vă spun ce am învățat eu acolo. Au venit toți și am înțeles atunci că pentru ei, pentru toată Europa România contează, românii contează, pentru Europa românii contează. Să fi văzut fețele participanților, președintele Franței, dna cancelar, președintele Tusk, pline de bucurie când românii i-au salutat.

Am adus Europa în România fiindcă înainte de asta am dus România în Europa împreună cu voi, pentru că locul României și al românilor este în Europa și noi toți vrem să fim europeni", a daclarat declarat Klaus Iohannis, citat de news.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6761 secunde