Klaus Iohannis transmite condoleanțe familiei militarului mort la Alba Iulia

209
Klaus Iohannis transmite condoleanțe familiei militarului mort la Alba Iulia - iohannis003605x3841-1542976122.jpg
Președintele Klaus Iohannis a transmis vineri condoleanțe familiei militarului mort la Alba Iulia în timp ce ajuta la descărcarea unui tanc și a solicitat urgentarea anchetei în acest caz.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a aflat cu tristețe despre tragicul incident care a avut loc în această zi, la Alba Iulia, în urma căruia un militar din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană "Potaissa" din Turda a decedat în timp ce participa la activitățile de pregătire a sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Președintele Klaus Iohannis transmite condoleanțe familiei și camarazilor militarului care și-a pierdut viața la Alba Iulia, alături de întreaga sa compasiune", anunță Președinția.

Președintele Iohannis a solicitat anchetarea cu celeritate a cauzelor producerii incidentului.

Un militar a murit, vineri, în timp ce descărca un tanc pentru parada de 1 Decembrie.

Incidentul s-a produs în gara din Alba-Iulia și se pare că bărbatul a atins firele de înaltă tensiune.Militarul mort la Alba-Iulia făcea parte din Batalionului 3 Apărare Antiaeriană "POTAISSA" din Turda, aun anunțat, vineri, reprezentanții Ministerului Apărării Naționale (MApN).

Aceștia au precizat că a fost deja anunțat Parchetul Militar care va prelua dosarul, fiind, de asemenea, făcută o anchetă de către o comisie a Diviziei 4 Infanterie "Gemina", scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7258 secunde