Klaus Iohannis și-a devansat vizita în Franța pentru a participa la ședința Parlamentului

204
Klaus Iohannis  și-a devansat vizita în Franța pentru  a participa la ședința Parlamentului - klausiohannis-1542994891.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis și-a devansat vizita oficială în Franța pentru luni și marți astfel încât să poată participa miercuri la ședința solemnă a Parlamentului consacrată celebrării Centenarului Marii Uniri.

"Având în vedere faptul că miercuri, 28 noiembrie, va avea loc ședința comună solemnă a Camerei Deputaților și Senatului consacrată celebrării Centenarului Marii Uniri, președintele României și-a modificat programului vizitei oficiale pe care urmează să o efectueze în Republica Franceză cu prilejul inaugurării Sezonului România-Franța. Vizita, programată inițial pentru perioada 27-28 noiembrie, va avea loc în perioada 26-27 noiembrie", a precizat, vineri, Administrația Prezidențială.

Miercuri, Administrația Prezidențială a anunțat că șeful statului va efectua, pe 27 și 28 noiembrie, o vizită oficială în Republica Franceză, cu prilejul inaugurării Sezonului cultural România-Franța, care vizează zece ani de la semnarea Declarației de Parteneriat Strategic, precum și celebrarea Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Ședința de miercuri a Parlamentului constituie prima ocazie de întâlnire a președintelui Klaus Iohannis cu liderii PSD și ALDE, care conduc și cele două Camere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.383 secunde