Klaus Iohannis, sancționat de jurnaliștii britanici pentru mutarea steagului britanic

202
1
Klaus Iohannis, sancționat de jurnaliștii britanici pentru mutarea steagului britanic - iohannis97420900-1493624738.jpg
Gest controversat făcut președintele României la summitul de la Bruxelles pe tema Brexitului. Klaus Iohannis a mutat steagul britanic, ca să își facă loc să stea de vorbă de presa.



Imaginile au stârnit un val de critici din partea politicienilor britanici, care au catalogat gestului președintelui român drept meschin. Mai mult, după publicarea imaginilor pe cotidianul online, cititorii au adăugat o serie de comentarii negative la adresa românilor care muncesc în Anglia. Unii au scris că românii ar trebui expuluzați din Marea Britanie, pentru că vor doar să câștige bani și apoi se întorc în țară, transmite România TV.

"Faptul că președintele României a mutat steagul Marii Britanii la o conferință de presă a UE rezumă perfect Brexit", au notat jurnaliștii din presa internațională. Clipul cu Klaus Iohannis a devenit viral pe rețelele de socializare.



Comentează știrea

Eu
1 mai 2017
10 puncte

Bravo bre , jegurile aleea de englezi caută scandal cu orice preț! Tot mănâncă kkt de romani dar nu spun ca fără ei se descurca greu ! Prosti noi ca nu ne apucam de ei !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4408 secunde