Klaus Iohannis, primul discurs de la reîntoarcerea din concediu

100
Klaus Iohannis, primul discurs de la reîntoarcerea din concediu - klausiohannis1-1441097528.jpg
Klaus Iohannis a ținut azi primul discurs de la întoarcerea din concediu. Președintele României și-a motivat tăcerea din ultima perioadă spunând că preferă să vorbească despre prioritățile sale, despre lucrurile cu adevărat importante, și nu despre ceea ce se întâmplă pe scena politică, scrie realitatea.net 

Klaus Iohannis a participat la deschiderea lucrărilor Conferinței Internaționale de Micro-Nano-Fotonică ROMOPTO, arătând că prezența sa nu este deloc întâmplătoare deoarece se simte apropiat de domeniu, prin prisma formației sale profesionale, dar că are și o responsabilitate ca președinte.

"Am ales să particip la acest eveniment pentru a arăta încă o dată care sunt prioritățile mele. Poate că unii se așteptau să vorbesc despre partide sau ar fi vrut să aibă parte de o vară mai agitată politic. Poate că pe alții îi nemulțumește lipsa așa-numitor breaking news-uri și a unor declarații incendiare. Pentru mine însă conduita promisă și prioritățile asumate au rămas aceleași. Și nu vor fi nici în continuare umbrite de efervescența politică sau de circumstanțe de moment", a spus șeful statului, la Academia Română.

El a afirmat că "cercetarea și educația sunt șansa pe care România o are", "șansa unui viitor pe care nu avem voie să îl ratăm".

"România puternică nu poate fi decât bazată pe cunoaștere, iar prosperitatea și progresul societății vin împreună cu ea", a subliniat Iohannis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4212 secunde