Mai multe ştiri online:

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea pentru a doua oară la șefia DNA

Ştire online publicată Joi, 10 Ianuarie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Președintele Klaus Iohannis i-a transmis ministrului Justiției, Tudorel Toader, o scrisoare în care îl anunță că respinge pentru a doua oară numirea Adinei Florea la șefia DNA.

Șeful statului a anunțat dinainte că nu va accepta propunerea venită din partea lui Tudorel Toader din motive de legalitate. Mai exact, motivul invocat este că documentația nu conține dovada că Adina Florea nu a colaborat cu Securitatea.

„Stimate domnule ministru, urmare adresei dumneavoastră nr. 30/71403/2018/27.12.2018, prin care ați înaintat solicitarea de reevaluare a propunerii de numire în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a doamnei Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, constat că subzistă temeiurile de fapt și de drept avute în vedere la respingerea propunerii inițiale de numire în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a doamnei Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța“, se spune în scrisoarea transmisă de șeful statului.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7204 secunde