Klaus Iohannis: Nu ne pregătim să atacăm pe nimeni, ci să garantăm securitatea românilor

138
1
Klaus Iohannis: Nu ne pregătim să atacăm pe nimeni, ci să garantăm securitatea românilor - klausiohannis-1500129726.jpg
Presedintele Klaus Iohannis a laudat, sambata, la Cincu, militarii romani spunand ca este sigur ca ar putea descuraja Rusia, iar in legatura cu achizitia de rachete Patriot acesta a subliniat ca Romania nu se pregateste sa atace pe nimeni, ci se pregateste sa se apere.

Intrebat daca soldatii romani prezenti la Cincu ar putea descuraja Rusia, presedintintele Romaniei a declarat "sigur ca ar putea sa faca asta si cred ca o vor face!".

Totodata, cu privire la achizitia de rachete Patriot acesta a subliniat ca aceasta a fost facuta pentru a ne apara.

"Noi nu ne pregatim sa atacam pe nimeni, noi ne pregatim sa fim mai bine dotati, ca armata noastra sa beneficieze de dotari moderne, eficiente. Este un lucru absolut necesar. Toate acestea sunt gandite pentru a ne apara, pentru a garanta securitatea romanilor in Romania", a spus seful statului, potrivit Hotnews.ro.

Comentează știrea

Murphy
15 iulie 2017
Bravo Iohannis

Armata Romana a fost, este si va ramane o armata de tip popular, care-si apara granitele tarii, suveranitatea si independenta teritoriala. Avem nevoie de rachetele Patriot, avem nevoie de NATO, avem nevoie sa ne luam odata pentru totdeauna Moldova lui Stefan Cel Mare inapoi, tezaurul inapoi, insula Serpilor inapoi, onoarea si demnitatea de geto-daci ,cei mai viteji dintre traci, ca urmasi ai lui Buresbista si Decebal. Putin si Medvedev trebuie sa ne dea inapoi totul, si sa nu ne intimideze cu Crimea si cu Dodon bidon, cel mai idiot tradator al neamului moldovenesc.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9565 secunde