Klaus Iohannis, mesaj la Mica Unire: Să facem din România un stat cât mai puternic

197
2
Klaus Iohannis, mesaj  la Mica Unire:  Să facem  din România  un stat cât  mai puternic - iohannis444-1516808479.jpg
Președintele Klaus Iohannis a afirmat, ieri, că românii așteaptă ca țara să fie condusă de politicieni conștienți de importanța misiunii lor.

El a subliniat că Unirea Principatelor Române reprezintă un îndemn la unitate și coeziune socială.

"Unitatea națională a depășit sensul istoric avut în 1859 și 1918. Conținutul acestei sintagme s-a îmbogățit, în România contemporană, prin valori democratice și civism. Societatea noastră își potențează astăzi unitatea și își întărește coeziunea prin valorificarea diversității sale etnice, culturale și religioase. Plecând de la aceste trăsături și valori, în anul Centenarului, națiunea noastră așteaptă ca țara să fie condusă de politicieni conștienți de importanța misiunii lor", a spus Iohannis, la sesiunea de comunicări științifice "Unirea Principatelor Române, temelie a Marii Uniri de la 1918" de la Palatul Patriarhiei.

El a transmis, în acest context, și un îndemn.

"Din locul consfințirii Unirii Principatelor, în numele statului care s-a născut acum 159 de ani și s-a desăvârșit la 1 decembrie 1918, vă chem să facem din România un stat cât mai puternic, în care drepturile și libertățile sunt respectate, iar democrația este litera de lege! Vorba imnului aniversării de astăzi, să arătăm că România are o soartă demnă în lume!", a mai adăugat președintele Klaus Iohannis.

Comentează știrea

Liviu Burebista
25 ianuarie 2018
ce gluma proasta

Cum dracu sa ajunga Romania un stat puternic, cu asemenea cozi de topor ca tine?

bertina
26 ianuarie 2018
oferta de împrumut de la 5000 € la 150000.000 €

Căutați finanțare pentru a vă revigora activitățile fie pentru realizarea unui proiect, dacă aveți nevoie de finanțare din alte motive, fie doriți ceva. Suntem gata să acordăm finanțare oricărei persoane respectate de toți termenii și condițiile de rambursare.EMail: [email protected]

Pagina a fost generata in 0.4653 secunde