KLAUS IOHANNIS, mesaj de Crăciun pentru români: "Sunt convins că putem găsi puterea pentru a construi o societate mai bună"

201
1
KLAUS IOHANNIS, mesaj de Crăciun pentru români:

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj tuturor românilor în Ajunul Crăciunului. 


Într-un clip postat pe Facebook, șeful statului îndeamnă la bunătate, compasiune și optimism.


"Sărbătoarea creștinătății, Nașterea Domnului, să ne apropie mai mult unii de ceilalți. Crăciunul să vă aducă bucurie și liniște în suflet și în familie. Gândul nostru să se îndrepte și către cei singuri, descumpăniți, fără cămin, chiar și fără speranță. O faptă bună și un dram de atenție din partea noastră aduc alinare acestor oameni. În pofida greutăților și provocărilor din ultimul an, sunt convins că putem găsi motive de optimism și puterea de a ne uni eforturile pentru a construi o societate mai bună. Vă urez Crăciun fericit oriunde v-ați afla!", este mesajul transmis de președinte pe Facebook.



Comentează știrea

nae
23 decembrie 2017
mai buna

pentru cine sa fie mai buna,pentru parlamentari ,pentru familia ventrilocului,pentru hoti ,eliberati inainte de termen dar reintorsi inapoi dupa alte faradelegi,pentru tinerii beneficiari de pensii speciale,pentru cine caci pentru ceilalti ,inflatia si taxele majorate nu prevestesc nimic bun

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Decembrie 2016
Stire din Social : ASTĂZI, Ajunul Crăciunului
Vineri, 23 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Ce e bine să facem de Crăciun
Vineri, 23 Decembrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea de Crăciun
Pagina a fost generata in 0.4958 secunde