Mai multe ştiri online:

Klaus Iohannis face declarații la 11:30

Ştire online publicată Vineri, 22 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Klaus Iohannis face declarații de presă în mai puțin de o oră, în contextul modificărilor aduse la legile justiției, a proiectului de buget pe 2019 și a numirii celor doi noi miniștri în Guvernul Dăncilă.


„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va susține vineri, 22 februarie a.c., ora 11:30, o declarație de presă, la Palatul Cotroceni”, a anunțat Administrația Prezidențială în urmă cu câteva minute.


Răzvan Cuc și Daniel Suciu urmează să depună jurămintele de miniștri la ora 10:30, la mai puțin de 24 de ore de la anunțul președintelui că îi numește în funcția de ministru al Transporturilor, respectiv al Dezvoltării.

De asemenea, șeful statului a criticat proiectul de buget pe 2019. Purtătorul de cuvânt al Președintelui a transmis, miercuri, că bugetul pe 2019 e „croit din imaginația PSD pe baza unor cifre exagerat de optimiste” și „reprezintă o nouă dovadă a iresponsabilității și modului defectuos prin care social-democrații au decis să guverneze România.”

Nu în ultimul rând, Klaus Iohannis a criticat dur, pe pagina de Facebook, Ordonanța pe Justiție anunțată marți de Tudorel Toader, prin care se modifică Legile Justiției. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7142 secunde