Klaus Iohannis, despre vizita premierului Dăncilă la Israel: "Vizita premierului e ciudată. Nu vorbește în Israel despre România, vorbește despre Guvern"

1181
1
Klaus Iohannis, despre vizita premierului Dăncilă la Israel:
Președintele Klaus Iohannis a vorbit la Bacău despre plecarea premierului Dăncilă în Israel, dar și despre presupusele stenograme care au apărut cu privire la discuția între premier și șeful statului.


"Această vizită pe care o face premierul are câteva ciudățenii. Una din ele este că nu a venit la discuții, nu a plecat Viorica Dăncilă cu niciun mandat acolo, a vorbit strict pentru Guvern și nu pentru România. Nu acest lucru m-a îngrijorat cel mai tare, ci secretomania în care s-a organizat această vizită. N-am mai pomenit ca un premier al României să plece într-o vizită externă și să anunțe seara târziu, înainte de plecare. În ceea ce privește vizita lui Liviu Dragnea, mai mare secret. S-a aflat că a plecat acolo, doar după ce a ajuns în Israel. Nu știu care sunt dedesupturile acestei abordări. Cine știe ce înțelegeri secrete face domnul Dragnea acolo cu evreii, dar sper că după revenire să aibe bunul simț să explice românilor ce a făcut acolo", a spus președintele Iohannis.


Șeful statului a vorbit și despre presupusele stenograme cu privire la discuția cu premierul în ceea ce privește medierea cu BNR.


"Discuții telefonice au fost. Am urmărit cu amuzament acele așa numite stenograme, care stenograme arată mai degrabă ce și-ar fi dorit PSD să se fi discutat.", a spus Klaus Iohannis.



Comentează știrea

Liviu Burebista
26 aprilie 2018
ete fleosc......

Sa suparat Fritz ca, primul ministru s-a dus in Israel fara sa-i spuna si lui. Pai, la ce bun sa-ti spuna Her Fritz, ca tu si asa nu ai reprezentat Romania niciodata. Acum ca te-ai suparat ia-ti si tu slipul , si da o fuga pana in Florida, ca si asa, mai mult pe acolo ai stat de cand ai ajuns prezident.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6983 secunde