Klaus Iohannis, despre valizele lui Dragnea: "Progresează în domeniul fake news"

212
Klaus Iohannis, despre valizele lui Dragnea:
Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

"Acest infractor, Dragnea, progresează, din păcate nu în domeniul politicilor publice, ci în domeniul fake news", a spus Iohannis.

Este răspunsul președintelui la "dosarele" aduse ieri, la Parlament, de Liviu Dragnea într-o valiză, replică la scandalul #Teleormanleaks.

"Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului, e banal. Mai demult se numea pur și simplu minciună, azi se numește fake news", a mai spus Iohannis.

Despre așa-zisele dosare care făceau referire la șeful statului prezentate ieri de Dragnea, președintele spune că sunt "minciuni pesediste adunate în timpul celor cinci campanii".

"Omul e disperat. Are probleme majore și nu doar în fața judecătorilor . Caută să aducă vorba despre alte lucruri. Încearcă manevre de manipulare. Asta am numit eu fake news", a mai spus Iohannis, la Digi24.

"Constat cu tristețe că și în acest domeniu, politica românească s-a schimbat. Am avut Caragiale, cu o scrisoare pierdută, am avut bilețelul roz, acum avem valize", a mai spus președintele.

El făcea referire la celebrul "bilețel roz" trimis de actualul președinte ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe atunci premier, fostului președinte Traian Băsescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6486 secunde