Klaus Iohannis, despre remanierea Guvernului: Până după 1 decembrie nu se va schimba nimic

128
Klaus Iohannis, despre remanierea Guvernului: Până după 1 decembrie nu se va schimba nimic - iohannis003605x3841-1542886887.jpg

Articole recomandate

Noile propuneri de miniștri transmise de PSD pentru Transporturi și Dezvoltare vor fi analizate după 1 decembrie, a anunțat președintele Klaus Iohannis. "Lucrurile merg foarte prost în privința guvernării", a afirmat șeful statului, care a ținut să precizeze că în doar 2 ani de zile guvernul PSD-ALDE a avut enorm de mulți politicieni în funcții de miniștri, 70 de persoane. De asemenea, Klaus Iohannis a spus că nu se teme de CCR și nici de suspendare.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că nu va lua o decizie în ceea ce privește cea de-a doua remaniere guvernamentală, privind portofoliile de la Transporturi și Dezvoltare, decât după sărbătorile Centenarului.

"Am primit astăzi, la două zile după remanierea guvernamentală, o propunere de remaniere guvernamentală. Acest lucru nu este de bun augur. Avem guverne PSD-ALDE de nici doi ani. Lucrurile merg foarte prost în privința guvernării. PSD este deja la al treilea guvern în nici doi ani. Au fost schimbate enorm de multe persoane pe funcții de miniștri, au existat 70 de politicieni care au fost și sunt miniștri în doi ani. (...) Așa nu se poate guverna. E imposibil să schimbi miniștrii toată ziua bună ziua. Cum să funcționeze un Guvern cu două remanieri într-o săptămână. Eu nu sunt de acord să contribui la o astfel de guvernare, care seamănă mai degrabă cu un carusel. În această săptămână nu va mai exista nicio altă schimbare de ministri. O eventualăp decizie va fi luată după sărbătorile dedicate Centenarului, după 1 decembrie. Până atunci nu vom discuta. Până după 1 decembrie nu se va schimba nimic", a spus Klaus Iohannis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9177 secunde